Header Ads

Header ADS

ΚΥΘΗΡΑ:ΧΩΡΙΣ ΝΕΡΟ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΠΕΛΑΓΙΑ


Χωρίς νερό λόγω λειψυδρίας παραμένουν από το βράδυ του Σαββάτου 13 Ιουλίου σπίτια και επιχειρήσεις σε περιοχές με υψόμετρο εντός του οικισμού της Αγίας Πελαγίας με αποτέλεσμα την μεγάλη αγανάκτηση καταναλωτών/επαγγελματιών.

Όπως σας γράψαμε και στο χθεσινό ρεπορτάζ, τις τελευταίες ημέρες κατά τις βραδινές ώρες περιοχές εντός του οικισμού δεν είχαν νερό  για αρκετές ώρες.

Από χθες το βράδυ Σάββατο έως και αυτή την ώρα Κυριακή μεσημέρι εν μέσω καύσωνα το νερό δυστυχώς δεν έχει επανέλθει.

Σε νεότερη επικοινωνία για το σοβαρό θέμα με τον τοπικό Πρόεδρο Τάκη Αλεβιζόπουλο μας ενημέρωσε πως αύριο Δευτέρα μαζί με την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου και τον αρμόδιο Ανιδήμαρχο, θα γίνουν προσπάθειες ώστε να τροφοδοτηθεί με νερό η υδατοδεξαμενή της Αγίας Πελαγίας.

Σε ερώτηση μας αν υπάρχει πιθανότητα σήμερα να έχουν νερό οι περιοχές που έχουν διακοπή η απάντηση του ήταν αρνητική,ίσος όχι και αύριο.

_________________

ADELIN FM 

ΚΥΘΗΡΑ

________________


7 σχόλια:

  1. Δεν έχει νερό; Είσαστε σίγουροι; Μπορείτε να το αποδείξετε; Σίγουρα ο αρμόδιος αντιδήμαρχος πρώτη φορά το ακούει αυτό.
    Και τι σημαίνει "προσπάθειες να τροφοδοτηθεί η δεξαμενή;" Μας δουλεύετε κι από πάνω;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και στο βουνό δεν υπάρχει νερό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο τοπικός ρε παιδιά με ποιους είναι; Αντί να βγει να πει πώς έχουν τα πράγματα παριστάνει τον ήρωα που κάνει ότι μπορεί για να βρει λύση; Οι αρμόδιοι κρύβονται και αυτός τους καλύπτει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. την προηγούμενη ανάρτηση του Adelin δεν την διαβάσατε;

      "Ο Σταθμός μας επικοινώνησε για το σοβαρό αυτό θέμα με τον Πρόεδρο της τ.κ.Ποταμού Αγίας Πελαγίας κύριο Τάκη Αλεβιζόπουλο,ο οποίος υπογράμμισε τα εξής:

      H απάντηση που έλαβε σε ερώτηση του για το θέμα είναι πως δεν υπάρχει νερό.

      Σε ερώτηση του γιατί δεν τροφοδοτεί βυτίο την δεξαμενή της Αγίας Πελαγίας όπως γίνεται σε άλλες δεξαμενές του νησιού,η απάντηση που έλαβε είναι πως στο συγκεκριμένο σημείο στην Αγία Πελαγία δεν χωράει να περάσει το βυτίο.

      Σε ερώτηση του,τι γίνεται με την αφαλάτωση της Αγίας Πελαγίας και αν θα λειτουργήσει, η απάντηση που έλαβε έιναι ότι... σύντομα...αλλά μην περιμένετε και πολλά πράγματα !"

      Άρα ο τοπικός ΚΑΙ καταγγέλει ΚΑΙ ψάχνει λύση. Δηλαδή τι άλλο να κάνει; Μήνυση; Πέστε μου εσείς τι θα κάνατε.

      Διαγραφή
    2. ανθρωπε μου μην προσπαθεις να μας πεισεις για τις αγνες σας προθεσεις
      περσι που ο τοπικος ηταν του Χαρχαλακη εφταιγε για ολα εκεινος
      φετος φταιει για ολα ο δημαρχος και ο τοπικος "ψαχνει λυση"
      τι κανει νιαου νιαου στα κεραμιδια δηλαδη!
      αλήθεια κανενα beach volley δεν θα κανετε να περάσουμε καλά;

      Διαγραφή
    3. Δεν φταίει ποτέ ο τοπικός για το νερό, αυτό είναι αρμοδιότητα άλλων. Όμως το (δευτερεύον) θέμα είναι τι στάση έχει ο τοπικός. Συμφωνώ μαζί σας οτι όσο οι τοπικοί κάνουν το σκυλάκι της δημοτικής αρχής υπάρχει πρόβλημα, είτε είναι του δημάρχου είτε όχι.
      Αυτό για το beach volley είναι μια άσχετη μικρότητα, δεν με αφορά, είμαι και άλλης ηλικίας από τα παιδία που χαίρονται κάτι τέτοια events.

      Διαγραφή

Από το Blogger.