Header Ads

Header ADS

ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΥΘΗΡΩΝ:ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ


ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ

Σήμερα είχα τη χαρά να συναντήσω τον Υπουργό Εσωτερικών κ. Θεόδωρο Λιβάνιο, έναν εξαιρετικό φίλο και άριστο γνώστη της Αυτοδιοίκησης. Στη συνάντησή μας συζητήσαμε σειρά ζητημάτων του Δήμου μας, όπως και όλων των νησιωτικών Δήμων, με κυριότερο την έλλειψη μόνιμου προσωπικού αλλά και την ανάγκη θέσπισης νέων θεσμικών μέτρων μείωσης των γραφειοκρατικών ζητημάτων που ταλαιπωρούν τους μικρούς Δήμους. Με τον Υπουργό Εσωτερικών βρισκόμαστε σε διαρκή επικοινωνία και πιστεύω πως είναι "ο κατάλληλος άνθρωπος στην κατάλληλη θέση" και ότι με τις πολιτικές του θα αφήσει ιστορία στην Αυτοδιοίκηση.
Στη συνέχεια είχα τη χαρά να συναντήσω το νέο Υφυπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Στέφανο Γκίκα. Συζητήσαμε θέματα νησιωτικής πολιτικής και τον προσκάλεσα να παραστεί στην επικείμενη συνεδρίαση της Επιτροπής Νήσων της ΚΕΔΕ, εντός Ιουλίου. Επιπλέον, του παρέδωσα:
1. Αίτημα έκτακτης χρηματοδότησης ύψους 148.800€ για την άμεση επισκευή του κρηπιδώματος στο Λιμένα Ποταμού Αντικυθήρων.
2. Αίτημα έκτακτης χρηματοδότησης ύψους 400.000€ για έργα ύδρευσης και αντιμετώπισης της λειψυδρίας στα Κύθηρα και τα Αντικύθηρα.
Οι επαφές μας με τα στελέχη της Κυβέρνησης είναι διαρκείς, αποτέλεσμα των οποίων είναι η χρηματοδότηση έργων ύψους 76.000.000€ από το 2014 μέχρι σήμερα!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.