Header Ads

Header ADS

Διακήρυξη δημοπρασίας για την εκμίσθωση χώρου του κτιρίου στον λιμένα του Διακοφτίου



Περίληψη Διακήρυξη δημοπρασίας για την εκμίσθωση χώρου του κτιρίου στον λιμένα του Διακοφτίου για την τοποθέτηση αυτόματου πωλητή ποτών και νερού.

Ο  Πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Κυθήρων

Σύμφωνα με την αιθμ.16/2024 απόφαση του Δ.Σ του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Κυθήρων (Ρ49ΓΟΛΒΦ-7ΤΑ) προκηρύσσει δημοπρασία για την εκμίσθωση χώρου για την τοποθέτηση αυτόματου πωλητή νερού , προς τρίτους, με τη σύναψη μισθωτικής σχέσης, έναντι ανταλλάγματος που περιγράφεται παρακάτω, αποκλειστικά και μόνο για την άσκηση δραστηριοτήτων που εξυπηρετούν τους επιβάτες των πλοίων που μετακινούνται από και προς το νησί των Κυθήρων ή τους τυχόν διερχόμενους της περιοχής σε χώρο 10τμ στο κτίριο του Λιμένα του Διακοφτίου.

Η δημοπρασία θα είναι φανερή, προφορική, πλειοδοτική και θα πραγματοποιηθεί στις 17-6-2024 ημέρα Δευτέρα  και ώρα 10:00 μ.μ. έως 11:00 μ.µ. στα Γραφεία που στεγάζεται το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Κυθήρων , στη Χώρα Κυθήρων, Τ.Κ. 80 100, ενώπιον της αρμόδιας προς τούτο Επιτροπής Δημοπρασιών, η οποία έχει συσταθεί σύμφωνα με την υπ’ αριθμόν 15/2024 απόφαση του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Κυθήρων (ΑΔΑ : 997ΚΟΛΒΦ-ΧΧΔ).

Ως τιμή εκκίνησης για κάθε τετραγωνικό μέτρο που θα χρησιμοποιείται από τον αυτόματο πωλητή ορίζεται το ποσόν των τριάντα Ευρώ (30,00€). Ο μισθωτής υποχρεούται να παρέχει αξιόχρεο εγγυητή που θα υπογράψει μαζί µε τον πλειοδότη τα πρακτικά της δημοπρασίας και στην συνέχεια την σύμβαση της μίσθωσης.

Η περίληψη της διακήρυξη θα δημοσιευτεί τουλάχιστον δέκα (10) ημέρες πριν από τη διενέργεια της δημοπρασίας σε  ημερήσια εφημερίδα, και θα αναρτηθεί στον πίνακα ανακοινώσεων του γραφείου του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Κυθήρων  και του Δήμου Κυθήρων, ως και στις αντίστοιχες ιστοσελίδες τους σύμφωνα με το Ν. 3861/2010

Πληροφορίες για τη δημοπρασία και αντίγραφα της διακήρυξης παρέχονται από το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Κυθήρων τηλ. 27363031213

Ο Πρόεδρος

Καλλίγερος Δημήτριος

Κατεβάστε το σχετικό αρχείο

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.