Header Ads

Header ADS

ΚΥΘΗΡΑ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΕΡΒΟΣ:Ο ΚΟΜΠΟΣ ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΟ ΧΤΕΝΙ.



Ο ΚΟΜΠΟΣ ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΟ ΧΤΕΝΙ.

Πολλές φορές σε δημόσιες συζητήσεις, παρόντων των δημοτικών αρχόντων, έχω αναφερθεί στη κακοδιαχείριση του νερού του Μυλοποτάμου, με ορατό πλέον δυστυχώς το αποτέλεσμα στο Καμάρι και τη ρεματιά της Φόνισσας.
Η κατάσταση δυστυχώς επιδεινώνεται.

Όποιος θέλει συνδέεται αυθαίρετα στο δίκτυο, καταναλώνει όσο νερό θέλει(χιλιάδες κυβικά) και κανενός το αυτί δεν ιδρώνει.
Η θέση των αρμόδιων γνωστή, πες μας ονόματα. Τους απαντώ : εσείς εισθε υποχρεωμένοι να ελέγξετε και να πάρετε μέτρα πριν είναι αργά.
Επειδή πιθανόν υπάρχουν υποχρεώσεις -δεσμεύσεις (προφανώς αθέμιτες), καλώ την αντιπολίτευση μείζονα και Ελασσόνα να πάρει θέση και να ασχοληθεί με το σοβαρό αυτό θέμα του Μυλοποτάμου, που ίσως υπάρχει και σε άλλα δημοτικά διαμερίσματα.

Αυτά προς το παρόν θα επανέλθω ανάλογα με την εξέλιξη του θέματος.

Τελειώνοντας, συμμερίζομαι τη δυσαρέσκεια κάποιων συντοπιτων μου, που δεν θα υπήρχε, αν ο Δήμος έκανε καλά τη δουλειά του

3 σχόλια:

  1. Κ.Ζερβέ γιατί καλείτε την αντιπολίτευση; Και οι δύο παρατάξεις έχουν πάρει ξεκάθαρη θέση (με σοβαρά εκτενή άρθρα με τα οποία ουδείς τόλμησε να αναμετρηθεί δημόσια) οτι οι βροχές από τη στιγμή που άνοιξε η νέα γεώτρηση δεν ήταν τόσο λίγες που να δικαιολογούν οτι στέρεψε το ρέμα (στον Καραβά πχ γιατί το ρέμα τρέχει κανονικά;).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ρεματιά του Μυλοποτάμου έγινε πολύ βρώμικη και δεν ενθουσιάζει κανέναν τουρίστα όλοι ξέρουμε πως χάθηκε το νερό . Έχουμε μια Δημοτική Αρχη που επικαλείται ότι δεν βρέχει και χάθηκε το νερό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αν ασχοληθούν κι Καρδίτσα με τη Φλώρινα, ίσως υπάρξει κάποιο αποτέλεσμα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Από το Blogger.