Header Ads

Header ADS

Δήλωση της Αφροδίτης Λατινοπούλου για τον τραμπουκισμό συγγενών θυμάτων στα Τέμπη από την πρωθυπουργική φρουρά.



Δήλωση της Αφροδίτης Λατινοπούλου για τον τραμπουκισμό συγγενών θυμάτων στα Τέμπη από την πρωθυπουργική φρουρά. 

Ο θρήνος του πρωθυπουργού έχει ημερομηνία λήξης και όπως φαίνεται η ημερομηνία λήξης στη θλίψη του για τον τραγικό χαμό τόσων αθώων ψυχών στα Τέμπη, έχει παρέλθει καιρό τώρα! 

Οι άνδρες «ασφάλεια – φουσκωτοί» του Κυριάκου Μητσοτάκη έδιωξαν κακήν κακώς την αδερφή των αδικοχαμένων δίδυμων κοριτσιών, Θωμαΐδος και Χρύσας Πλακιά που έχασαν τη ζωή τους στο σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη όπου συνολικά δολοφονήθηκαν 57 άνθρωποι, οι περισσότεροι εξ αυτών, φοιτητές.

 Η νεαρή κοπέλα που θρηνεί και την ξαδέρφη της η οποία ταξίδευε με το τρένο του θανάτου, είναι φοιτήτρια στην Κέρκυρα. Αποφάσισε να παρευρεθεί στην ομιλία του πρωθυπουργού μαζί με ακόμη έξι φοιτητές, φορώντας μπλούζες στις οποίες αναγραφόταν τα ονόματα των νεκρών συγγενών. 

Μόλις οι άντρες της προσωπικής φρουράς του πρωθυπουργού αντιλήφθηκαν τη σιωπηρή διαμαρτυρία των φοιτητών, τους τραμπούκισαν και τους απομάκρυναν άρον άρον, χρησιμοποιώντας λεκτική και σωματική βία πάνω τους. 

Δηλαδή, σε μία δημοκρατική χώρα, όπως η δική μας, ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν δέχεται καμία συμβολική διαμαρτυρία από κανέναν άνθρωπο που πενθεί, ούτε επιτρέπει σε κανέναν να ζητάει Δικαίωση για τις 57 ψυχές που έφυγαν άδικα, ούτε για εκείνους που τραυματίστηκαν σωματικά και ψυχικά! 

Ο πρωθυπουργός αντί να ακούσει τους φοιτητές και να στείλει μήνυμα συμπόνιας και αλληλεγγύης στις οικογένειες των θυμάτων, έκλεισε τα μάτια του μπροστά στον τραμπουκισμό και τη βία σε βάρος των φοιτητών. 

Είναι λυπηρό ένας πρωθυπουργός να μην μπορεί να σταθεί δίπλα σε συγγενείς θυμάτων όπως των Τεμπών και να μιλήσει με ειλικρίνεια μαζί τους. 

Η ΦΩΝΗ ΛΟΓΙΚΗΣ δεν δέχεται κανένας συμπολίτης μας να έχει μία τέτοια, απάνθρωπη αντιμετώπιση! Κανένας πολίτης που επιχειρεί να στείλει ένα μήνυμα Δικαίωσης, δεν πρέπει να εκδιώχνεται από τους άνδρες της προσωπικής φρουράς του πρωθυπουργού! 

Η δικαίωση για το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη αφορά τον καθένα ξεχωριστά. Η δικαίωση για το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη μας αφορά όλους. 

Πάμε να αλλάξουμε την Ελλάδα! ΦΩΝΗ ΛΟΓΙΚΗΣ – ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΛΑΤΙΝΟΠΟΥΛΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.