Header Ads

Header ADS

ΒΑΤΙΚΑ:Επιτυχημένη Φιλανθρωπική Εκδήλωση Του Ενοριακού Φιλοπτώχου Ταμείου Αγ. Τριάδος Νεαπόλεως

Με μεγάλη επιτυχία και την συμμετοχή πλήθους κόσμου, το Σάββατο 25 Μαΐου 2024, πραγματοποιήθηκε η φιλανθρωπική εκδήλωση του Ενοριακού Φιλοπτώχου Ταμείου Αγίας Τριάδος Νεαπόλεως, στον φιλόξενο χώρο του ξενοδοχείου “LIMIRA MARE”.

Στον ομιλία του ο Πρόεδρος του Ενοριακού Φιλοπτώχου Ταμείου, αιδεσιμολογιώτατος πρεσβύτερος π. Γεώργιος Η. Ζωγράφος, αφού καλωσόρισε τους παρευρισκομένους και ψάλλοντας όλοι μαζί το “Χριστός Ανέστη”, αναφέρθηκε στις προκλήσεις που καλείται να αντιμετωπίσει ο σύγχρονος άνθρωπος, καθώς, η αποξένωση και ο εγωισμός, τόν έχουν κάνει να απομακρυνθεί από τον Θεό αλλά και από τον κατ’ εικόνα Θεού – συνάνθρωπο.

Χαιρετισμό απηύθυναν, εκ μέρους του Παναγιώτατου Μητροπολίτου μας κ. Ευσταθίου, ο Αρχιερατικός Επίτροπος Νεαπόλεως, αιδεσιμώτατος πρωτοπρεσβύτερος π. Διονύσιος Μιχαλέτος, ο οποίος μετέφερε τις ευλογίες του Σεπτού Ποιμενάρχου και η ερίτιμος Αντιδήμαρχος Βοιών, κα Σοφία Δουμάνη, η οποία εκ μέρους του Δημάρχου Μονεμβασίας, κ. Ηρακλή Τριχείλη, μίλησε για την αξία της αλληλεγγύης προς τους εμπερίστατους συνανθρώπους μας, ενώ συνεχάρη τον Πρόεδρο και τα μέλη του Ενοριακού Φιλοπτώχου Ταμείου Νεαπόλεως, τις κυρίες: Άννα Κουρκούλη, Αρετή Μπιλλίνη και Αγγελική Στιβακτά, για την ανιδιοτελή προσφορά τους.

Η Ταμίας του Φιλοπτώχου, κα Άννα Κουρκούλη παρουσίασε τον απολογισμό και τα πεπραγμένα για το 2023 και ευχαρίστησε όλους όσοι στηρίζουν τις δράσεις του.

Το παρών έδωσαν οι σεβαστοί Πατέρες της τοπικής μας Εκκλησίας, π. Μιχαήλ Χαραμής, Αρχιερατικός Επίτροπος Ελίκας, π. Παναγιώτης Αρώνης, π. Κωνσταντίνος Νικηφόρος, π. Ιωάννης Λιβανός και π. Χρήστος Γεωργακάκος.

Ακολούθησε συναυλία με ρετρό ελληνικές επιτυχίες από την χορωδία << Τέχνη Χρω >> υπό την μουσική διεύθυνση της κας Παναγιώτας Τσαλαβούτα και με την φιλική συμμετοχή του πατρός Γεωργίου Ζωγράφου, Πρόεδρου του Φιλοπτώχου Ταμείου. Εξάλλου, ο π. Γεώργιος είχε διαπρέψει ως τενόρος της Εθνικής Λυρικής Σκηνής πριν την χειροτονία του και το κοινό ενθουσιασμένο από την σύμπραξη και το αποτέλεσμα χάρισε το θερμό του χειροκρότημα.

immspartis.gr












Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.