Header Ads

Header ADS

ΧΑΡΧΑΛΑΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟ Camping Καψαλίου

 


Όταν αποφασίσαμε να αποδώσουμε το Camping Καψαλίου στο νόμιμο διαχειριστή του, την Εγχώριο Περιουσία, αντιμετωπίσαμε χλεύη, ειρωνείες, ύβρεις και κατηγορίες ότι δήθεν καταστρέφουμε το Καψάλι και άλλα τέτοια φαιδρά. Δηλώσαμε εξαρχής ότι ΔΕΝ θα επιτρέψουμε ξανά τη λειτουργία του Camping εάν πρώτα δεν επιλυθούν σημαντικά νομικά, τεχνικά και πρακτικά ζητήματα που το στοίχειωναν επί δεκαετίες. Και διατρανώσαμε την πεποίθησή μας ότι τέτοιες υποδομές αναπτύσσονται ΜΟΝΟ με την ιδιωτική επιχειρηματικότητα και όχι υπό την σκέπη δυσλειτουργούντων κρατικών δομών, που δεν έχουν καν το δικαίωμα να απαιτήσουν τη γνώση έστω μίας ξένης γλώσσας για το προσωπικό που προσλαμβάνουν!

Σήμερα, μετά από κόπους και αγώνες 4 ετών, η Επιτροπή Εγχωρίου Περιουσίας, ανήρτησε την διακήρυξη μίσθωσης του Camping Καψαλίου σε ιδιώτη, για περίοδο 20 ετών. Ο πλειοδότης θα επενδύσει σημαντικά ποσά σε αυτό, θα το αναβαθμίσει, θα φτιάξει ιστοσελίδα, θα κάνει ό,τι απαιτείται για μια τέτοια τουριστική υποδομή, αναβαθμίζοντας την περιοχή και όλο το νησί.
Νοιώθω δικαιωμένος που το Camping αποδόθηκε στο νόμιμο διαχειριστή του και που το Ιερό Προσκύνημα της Μυρτιδιώτισσας και του Αγίου Ιωάννη του εν Κρημνώ στο Καψάλι (όπου ανήκει η έκταση) θα ενισχυθεί με ένα ποσόν τουλάχιστον 20.000€ το χρόνο.
DIAVGEIA.GOV.GR
diavgeia.gov.gr

2 σχόλια:

  1. "Και διατρανώσαμε την πεποίθησή μας ότι τέτοιες υποδομές αναπτύσσονται ΜΟΝΟ με την ιδιωτική επιχειρηματικότητα και όχι υπό την σκέπη δυσλειτουργούντων κρατικών δομών". Εμ, τι θα έλεγες; Να είναι καλά η τάξη των γραφειοκρατών και τα κόμματα εξουσίας που συστηματικά σαμποτάρουν τις δημόσιες κρατικές δομές. Γι' αυτό ως χώρα πάμε εκεί που πάμε, επειδή αυτοί που την καταστρέφουν έχουν το θράσος και την άνεση να το διαφημίζουν κιόλας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εμείς έτσι γουστάρουμε. Εσύ να πας να ζήσεις στο παραπέτασμα

      Διαγραφή

Από το Blogger.