Header Ads

Header ADS

ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΥΘΗΡΩΝ:Απάντηση στην ανάρτηση γονέα στα κοινωνικά δίκτυα και ειδησεογραφικούς ιστοτόπους





ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΥΘΗΡΩΝ

Απάντηση στην ανάρτηση γονέα στα κοινωνικά δίκτυα και ειδησεογραφικούς ιστοτόπους.

Σχετικά με την ανάρτηση γονέα σε κοινωνικά δίκτυα και σε τοπικό μέσο ενημέρωσης στο οποίο καλεί τη Διευθύντρια του Γυμνασίου Κυθήρων «να επιληφθεί και να επαναφέρει (!!!) το κύρος και την αίγλη του σχολείου ….» έχω να παρατηρήσω τα εξής:

Λυπάμαι ειλικρινά για το ατυχές συμβάν της απώλειας αντικειμένου μαθητή κατά τη διάρκεια της σχολικής ημέρας. Στο σχολείο λαμβάνονται όλα τα προβλεπόμενα από το νόμο μέτρα ώστε να αποφεύγονται ανάλογα περιστατικά. Στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων μας, γίνεται ό,τι είναι δυνατόν ώστε να ελαχιστοποιούνται οι πιθανότητες να συμβεί κάτι παρόμοιο. Έχουν δοθεί σαφείς οδηγίες στους μαθητές να προσέχουν τα προσωπικά τους αντικείμενα καθώς είναι αδύνατο να ελέγχεται κάθε σημείο ενός τεράστιου χώρου στον οποίο συστεγάζονται δύο σχολεία και φοιτούν και εργάζονται περίπου 200 άνθρωποι.

Καταλαβαίνω την αγωνία σας, αγαπητέ γονέα, για την αίγλη και το κύρος του σχολείου. Σας διαβεβαιώνω ότι και τα δύο είναι σε πολύ υψηλά επίπεδα και αυτό είναι αποτέλεσμα της εργώδους προσπάθειας όλων μας. Είναι κρίμα να διαπομπεύεται ολόκληρη η σχολική κοινότητα δύο εξαιρετικών σχολείων με αφορμή ένα ατυχές και μεμονωμένο περιστατικό ,το οποίο δεν μπορεί να προβλεφθεί και για το οποίο επίσης δεν μπορεί να αποδοθεί ευθύνη σε κανέναν εάν δε αναγνωριστεί ο δράστης, ούτε είναι δυνατόν ένα μεμονωμένο και καταδικαστέο γεγονός να χαρακτηρίζει την εικόνα και το κύρος του σχολείου μας.

Παρόμοια συμβάντα με απώλεια αντικειμένων έχουν συμβεί στο παρελθόν και συμβαίνουν κατά καιρούς χωρίς αυτό να αποτελεί λόγο διαπόμπευσης του σχολείου και της Διευθύντριάς του. Όσο και αν η διαπόμπευση στολιστεί με επαίνους για τις τάχα ικανότητές κλπ. δεν παύει να αποτελεί προσβολή αλλά και άγνοια των ορίων αρμοδιότητάς της. Η έκταση και η δημοσιότητα την οποία δώσατε στο περιστατικό στοχοποιώντας το πρόσωπό μου χωρίς αποδείξεις πιστεύω ότι και άδικη είναι και εξ αιτίας του ψεύδους της επισύρει και άλλες συνέπειες. Για τούτο λοιπόν, καλό θα είναι και να ανασκευάσετε και να αποσύρετε την δημοσίευση του κειμένου αυτού.

Η ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ

ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΦΑΤΣΕΑ

1 σχόλιο:

  1. Σιγά, χαλαρώστε λίγο κυρία διευθύντρια, δεν σας είπαν και κάτι περίεργο. Μια χαρά ανάρτηση έκαναν τα παιδιά. Και αυτές οι ψευτομαγκιές για τις άλλες συνέπειες... Δηλαδή τι θα τους κάνετε; Απειλή για το παιδί είναι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Από το Blogger.