Header Ads

Header ADS

ΔΗΜΟΣ ΚΥΘΗΡΩΝ:ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ



ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ (6/4/24)

Κατόπιν ενημέρωσης από το Υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, ο κρατικός μηχανισμός τίθεται σε κατάσταση μείζονος επιφυλακής, λόγω των αναμενόμενων πυρομετεωρολογικών συνθηκών που θα επικρατήσουν στη Χώρα την Κυριακή 7/4, Δευτέρα 8/4 και Τρίτη 9/4 (ισχυροί άνεμοι, ξηρασία, ανομβρία κ.λπ.).
Λόγω της ανωτέρω κινητοποίησης ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΑΥΣΤΗΡΑ κάθε υπαίθρια εργασία που μεταδίδει σπινθήρα (π.χ. εργασίες με τροχό, ηλεκτροσυγκόλληση, ψησταριές κ.λπ.) και φυσικά η καύση υπολειμμάτων καλλιεργειών κατά τις ημέρες αυτές.
Οι πιστοποιημένοι εθελοντές πυροσβέστες των Κυθήρων και όλοι ανεξαιρέτως οι Πρόεδροι Δημοτικών Κοινοτήτων οφείλουν να ευρίσκονται σε κατάσταση άμεσης κινητοποίησης.
Μεικτά κλιμάκια (ΠΣ/ΕΛΑΣ/Δήμος) θα διενεργούν διαρκείς περιπολίες και θα επιβάλουν αυστηρά πρόστιμα στους παραβάτες, συνοδευόμενα από την προβλεπόμενη ποινική διαδικασία.
Αναλυτικές οδηγίες στο ακόλουθο link:

_______________________________________________________________________________________________
Διαβάστε ακόμα:
Π.Κ. ΚΥΘΗΡΩΝ ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΑΥΣΗ ΣΕ ΥΠΑΙΘΡΙΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 07 ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 08 ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 09/04/2024

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.