Header Ads

Header ADS

ΚΥΘΗΡΑ:ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΑΒΑ ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΗΝ ΠΥΡΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑ




Γράφει η κα 

Eleni Kalotaridou-Antonopoulou

Πραγματοποιήθηκε χθες 20 Απριλίου, ημέρα Σάββατο η ώρα 7 το απόγευμα, στην αίθουσα του Κάτω Δημοτικού Σχολείου Καραβά, η εκδήλωση που διοργάνωσε ο σύλλογος ο «ΟΜΟΡΦΟΣ ΚΑΡΑΒΑΣ» με κύριο και επίκαιρο θέμα ενόψει καλοκαιρινής περιόδου, την Πυροπροστασία. 

Κύριοι ομιλητές, ο Διοικητής του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Κυθήρων κος Σπυρίδωνας Φουντουλάκης και ο Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας κος Ιωάννης Κατσανεβάκης τους ευχαριστούμε. 

Στην ομιλία τους αναφέρθηκαν στην πυρασφάλεια και πυροπροστασία των κατοικιών, οικοπέδων και αγροτεμαχίων. 

Μας έδωσαν βασικές και σημαντικές πληροφορίες για τα κύρια αίτια των πυρκαγιών, από πού και πως μπορεί να ξεκινήσει μία πυρκαγιά, πώς μπορούμε να ελαττώσουμε τον κίνδυνο μιας τέτοιας πυρκαγιάς, πώς κάθε χρόνο οι ιδιοκτήτες των ακινήτων να λαμβάνουν μέτρα προστασίας από κάθε κίνδυνο πυρκαγιάς που απειλεί την περιουσία τους, των γειτόνων τους και γενικά του πρασίνου που περιβάλλει την περιοχή μας. Επίσης δόθηκαν οδηγίες εκκένωσης του οικισμού του Καραβά, με συγκεκριμένα σημεία συγκέντρωσης προστασίας των κατοίκων, όπως προβλέπει το ειδικό σχέδιο της πολιτικής προστασία του Δήμου.








Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.