Header Ads

Header ADS

ΜΙΧΑΛΗΣ ΠΡΩΤΟΨΑΛΤΗΣ:Είχα την ευκαιρία και την χαρά να συμμετέχω στις εργασίες της 55ης Τακτικής Γενικής Συνέλευσης (ΕΟΑΕΝ)


Είχα την ευκαιρία και την χαρά να συμμετέχω στις εργασίες της 55ης Τακτικής Γενικής Συνέλευσης του Επιμελητηριακού Ομίλου Ανάπτυξης Ελληνικών Νησιών (ΕΟΑΕΝ) που διεξήχθει παράλληλα με την διευρυμένη συνεδρίαση της Διοικούσας Επιτροπής της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος (ΚΕΕΕ).

Οι εργασίες των δύο ημερών διεξήχθησαν στην όμορφη Μυροβόλο, όπως την αποκαλούν εδώ, Χίο.
Συμμετείχαν οι πρόεδροι του ΕΟΑΕΝ Δημήτρης Συξέρης και της ΚΕΕΕ Γιάννης Μασούτης, πρόεδροι και μέλη Επιμελητηρίων από όλη την χώρα, υπουργοί βουλευτές ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου, ο Δήμαρχος Χίου, ο Γενικός γραμματέας Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής καθώς και ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασελάκης.
Παρακολούθησα αξιόλογες εισηγήσεις και τοποθετήσεις που αφορούσαν τα προβλήματα και τις προοπτικές των ελεύθερων επαγγελματιών.
Από το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Πειραιά συμμετείχε ο πρόεδρος του και Αντιπεριφερειάρχης Νήσων Γιάννης Βουτσινάς, ο Δημήτρης Συξέρης, η Αλεξάνδρα Παντελάρου και γώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.