Header Ads

Header ADS

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΚΑΛΛΙΟΠΗΣ ΚΑΡΥΔΗ



Ηρθε η ωρα να ευχαριστησω μερικους ανθρωπους που μας βοηθησαν στη περιπέτεια υγειας του πατερα μας! Ειτε ανθρωπους που εχουμε μεγαλωσει μαζι, ειτε αλλους που το διαβα της ζωης μας εκανε συνοδοιπορους..

Ευχαριστω το Γιωργο Μεγαλοκονομο οχι ομως μοναχα γιαυτη τη φορα αλλα για οποτε τον καλεσα και προθυμα και αμεσα ανταποκριθηκε! Για το πατερα μου παντα θα ειναι ενα υπεροχο Τσιριγωτακι!

Ευχαριστω το χειρουργο μας Παρασκευα Τσιμενιδη και υποκλινομαι στο δυσκολο εργο του! Ευχαριστω ολους τους ανθρωπους του νοσοκομείου μας για τη βοηθεια και την αγαπη τους!

Ευχαριστω τον ορθοπεδικο Κωνσταντινο Βλαχο τη συζυγο του Ελενη και τα παιδια τους Χρηστο και Σωτηρη! Ενα γιατρο και μια οικογενεια που σε κανουν να χανεις τα λογια σου...Ενα γιατρο που οσο αργα και να φτασαμε στη Σπαρτη..ηταν εκει!

Ενα γιατρο που οταν ο Καρυδης μας μεταφερθηκε απο τα επειγοντα στο θαλαμο ο ιδιος και οχι βοηθος ανεβηκε στο κρεββατι για να του ισιωσει το ποδι! Ενα γιατρο που αψηφα την ηλικια του ασθενους και αντιμετωπιζει επι ισοις οροις μικρους μεγαλους!

Ενα γιατρο που εκανε τα παντα για να γυρισουμε καλα στο σπιτι μας! Ενα γιατρο που τον παρακολουθεις επι τω εργω και τον καμαρωνεις! Ενα γιατρο με υπεροχους συνεργατες..ευχαριστουμε Γιωργο !

Ευχαριστουμε Μαρια!!

Ευχαριστουμε τον απανταχού μας Παναγιωτη Στρατηγο και το γιατρο μας Γερασιμο Κολλαιτη!

Ευχαριστουμε και ολους εσας!!!!

Μεταφερουμε στο πατερα μας την αγαπη σας!!

Η ζωη του ολη ειναι η οικογενεια του αλλα και ολοι σας!! Υποκλινομαστε και με μια αγκαλια για το καθενα σας ξεχωριστα...σας ευχαριστουμε!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.