Header Ads

Header ADS

ΝΑΓΙΑ ΓΡΗΓΟΡΑΚΟΥ:Στην εκδήλωση «Beyond Football Conference 2024»



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αθήνα, 02.03.2024

Στην εκδήλωση «Beyond Football Conference 2024»

Στην έναρξη του Συνεδρίου με τίτλο «Beyond Football Conference 2024» που διοργανώθηκε από το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου και το Εργαστήριο Οργάνωσης, Διοίκησης, Υπηρεσιών & Ποιότητας Ζωής «i-Sport Management LAB», παρευρέθηκε η βουλευτής Λακωνίας με το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής, κα Νάγια Γρηγοράκου.

Στον χαιρετισμό της η κα Νάγια Γρηγοράκου καλωσόρισε στη Λακωνία τον Πρόεδρο της ΕΠΟ, κ. Παναγιώτη Μπαλτάκο, και τον Πρόεδρο της Super League, κ. Μηνά Λυσσάνδρου και έκανε αναφορά στη συνεργασία τους στη συζήτηση του νομοσχεδίου για την οπαδική βία κατά τις συνεδριάσεις της Επιτροπής Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής, της οποίας η κα Γρηγοράκου αποτελεί μέλος. Η βουλευτής τοποθετήθηκε για το θέμα της ασφάλειας στα γήπεδα, τονίζοντας πως ένας φίλαθλος θα πρέπει να αισθάνεται ασφαλής όχι μόνο εντός γηπέδου, αλλά να επιστρέφει και ασφαλής στο σπίτι του μετά το τέλος του αγώνα και πως η ασφάλεια είναι το κλειδί της επιστροφής των οικογενειών στις κερκίδες των γηπέδων.

Στην συνέχεια, η κα Νάγια Γρηγοράκου αφού συνεχάρη τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, κ. Αθανάσιο Κατσή, τον Διευθυντή του Εργαστηρίου «i-Sport Management LAB», κ. Παναγιώτη Αλεξόπουλο και τους φοιτητές για την άρτια οργάνωση του Συνεδρίου, έκανε ιδιαίτερη αναφορά στη σημασία του Δημοσίου Πανεπιστημίου, ενόψει και της συζήτησης στη Βουλή που

έχει προγραμματιστεί για αυτήν την εβδομάδα σχετικά με τα «μη κρατικά, μη κερδοσκοπικά πανεπιστήμια». Η κα Γρηγοράκου τόνισε την ανάγκη ενός ισχυρού και αναβαθμισμένου Δημοσίου Πανεπιστήμιου, το οποίο δίνει ίσες ευκαιρίες σε όλους και αποτελεί μέσο κοινωνικής ανέλιξης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.