Header Ads

Header ADS

AEN ΝΕΑΠΟΛΗΣ:Άξιος συνεχιστής της τακτικής «Μαυρογιαλούρου», η νέα δημοτική αρχή

 


Είναι Θέμα Παιδείας. Ώρα να συνέλθετε!

------------------------------------------------
Άξιος συνεχιστής της τακτικής «Μαυρογιαλούρου», η νέα δημοτική αρχή, προχώρησε στις 16 Φεβρουαρίου 2024, σε ανακοίνωση δήθεν συμπερίληψης της ΑΕΝ/Πλοιάρχων με Έδρα την Νεάπολη Βοιών Λακωνίας στο Μηχανογραφικό των Πανελληνίων Εξετάσεων του 2024-2025, κυριολεκτικά παίζοντας με την αγωνία Γονιών και Μαθητών.
Είχε προηγηθεί μία από τις πολλές (μεταξύ άλλων), προεκλογικές διαβεβαιώσεις του επικεφαλής του Δήμου ότι η Σχολή καθυστέρησε και θα ξεκινήσει να λειτουργεί τον Σεπτέμβριο του 2024.
Κάτι τέτοιο τελικά ΔΕΝ ισχύει αφού προχθές ανακοινώθηκαν οι Σχολές στα Μηχανογραφικά και η ΑΕΝ/Πλοιάρχων Νεάπολης είναι άφαντη και φέτος.
Επειδή έχουμε να κάνουμε με ζήτημα ΠΑΙΔΕΙΑΣ, καλείται η «απαίδευτη» δημοτική αρχή να αντιληφθεί ότι είναι υποχρεωμένη να λέει την ΑΛΗΘΕΙΑ στους Δημότες! Καλείται να εξηγήσει ποια είναι ακριβώς η σημασία του ΦΕΚ για την ΑΕΝ/Πλοιάρχων Νεάπολης, όταν υπάρχει το ισχυρό προηγούμενο της αντίστοιχης εικονιζόμενης Σχολής ΑΕΝ στον Νομό Μεσσηνίας (στην Μπούκα της Καλαμάτας), όπου η ίδρυσή της ανακοινώθηκε σε ΦΕΚ το έτος 1979 και έως σήμερα, 45 χρόνια μετά, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.
Και ποια η θέση του Βουλευτή Λακωνίας Δαβάκη που «συνόδευσε» τον επικεφαλής του Δήμου Μονεμβασίας σε προεκλογικό ραντεβού με τον Πρωθυπουργό και σήμερα, τα παπαγαλάκια της δημοτικής αρχής διαδίδουν ότι φταίει η Κυβέρνηση Μητσοτάκη;
Μήπως να λάβει τα μέτρα του, μην τυχόν και έχει την πρόσφατη τύχη του Μπρατάκου και Παπασταύρου…
Θεοδούλη Σπυριδάκου
Δημοτική Σύμβουλος Δήμου Μονεμβασίας Λακωνίας
ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ


Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.