Header Ads

Header ADS

Με αγάπη και σεβασμό πλήθος κόσμου υποκλίθηκε στον Λεωνίδα Γρηγοράκο

 

Πλήθος κόσμου υποκλίθηκε στον πρώην υπουργό του ΠΑΣΟΚ και βουλευτή Λακωνίας Λεωνίδα Γρηγοράκο, στο τελευταίο «αντίο» σήμερα το πρωί, στο ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στο Κεφαλάρι Κηφισιάς.

  

  Μέσα σε κλίμα οδύνης η οικογένειά του, φίλοι, συνάδελφοι, αλλά και απλός κόσμος αποχαιρέτησαν τον πολιτικό από τη Σπαρτιά Λακωνίας που πέταξε για τη γειτονιά των αγγέλων την Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου, σε ηλικία 70 ετών.



Συντετριμμένες η σύζυγός του Σοφία και οι κόρες του, Νάγια και Μαρκέλλα, παίρνουν πλέον δύναμη από την ευχή του, τις πράξεις και τα λόγια 
του λατρεμένου τους.



   Ήταν όλοι εκεί, πολιτικοί από όλους τους πολιτικούς χώρους, οι σύντροφοί του από το ΠΑΣΟΚ, συνάδελφοί του από την επαγγελματική του διαδρομή, εκατοντάδες λάκωνες που ταξίδεψαν στην Αθήνα για το στερνό «αντίο», σχηματίζοντας μια αλυσίδα αγάπης για τον άνθρωπο, τον πολιτικό, τον γιατρό, τον καθηγητή, τον συγγραφέα. Τον δικό τους Λεωνίδα.

  Επικηδείους εκφώνησαν ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Τολιάρας καὶ Νοτίου Μαδαγασκάρης κ. Πρόδρομος, ο Μητροπολίτης Μάνης κ. Χρυσόστομος, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης και η κόρη του Νάγια, βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Λακωνίας, τα λόγια της οποίας προκάλεσαν αναφιλητά και ανέσυραν θύμησες από τη ζωή του πατέρα της.

  Ο Λεωνίδας Γρηγοράκος αναπαύεται πλέον στο Κοιμητήριο της Κηφισιάς …προσδοκώντας Ανάσταση νεκρών…

  Η οικογένεια έχει γνωστοποιήσει ότι το μνημόσυνο των 40 ημερών θα τελεστεί στη Σπάρτη.







 

Φωτογραφίες από protothema.gr :











Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.