Header Ads

Header ADS

“Ανεπιθύμητη” η Μαρία Καρυστιανού, σε δημόσια εκδήλωση με ομιλητή τον Κυρ. Μητσοτάκη.



“Οι πολιτικοί αντίπαλοι μας έχουν αποφασίσει αντί να ασχολούνται μ αυτά που ενδιαφέρουν πραγματικά τους Ελληνες να ασχολούνται με πράγματα που δεν αφορούν κανέναν, παρά μόνο τον μικρόκοσμό τους. Δηλαδή σήμερα στην Ελλάδα πόσοι πιστεύεται, από τους 100 συμπολίτες μας αν τους ρωτήσουμε, ενδιαφέρονται για εξεταστική Επιτροπή για τα Τέμπη;”, είχε δηλώσει ο Αδωνης Γεωργιάδης για να απαξιώσει εντελώς τις εργασίες της εξεταστικής επιτροπής.

Μιας κοινοβουλευτικής διαδικασίας που περνούσε εντελώς απαρατήρητη εδώ και σχεδόν τρεις μήνες, μέχρι που ήρθε η κατάθεση της χαροκαμένης μάνας και προέδρου του Συλλόγου Οικογενειών Θυμάτων του σιδηροδρομικού δυστυχήματος των Τεμπών, Μαρίας Καρυστιανού, για να φέρει τα πάνω κάτω. Ηταν τόση η έκταση των δημοσιευμάτων στο διαδίκτυο που και τα συμβατικά ΜΜΕ αναγκάστηκαν να ασχοληθούν με το θέμα.

Οπως γράφαμε η όλη διαδικασία είναι ναρκοθετημένη από την στιγμή που ξεκίνησε και είναι ανούσιες οι δηλώσεις του γνωστού ακροδεξιού προέδρου της Επιτροπής Δ. Μαρκόπουλου, ότι θα αποδοθεί η δικαιοσύνη «με όρους έρευνας και όχι με όρους αρένας. Όχι με λογική, χύσε αίμα για την αρένα, για να ικανοποιηθεί ο κόσμος. Με όρους αλήθειας».

Εναυσμα μας γ’ αυτή την ανάρτηση το παρακάτω βιντεάκι που αλιεύσαμε από τον λογαριασμό χρήστη του “Χ”. Δύσκολα βρίσκεις δημοσιεύσιμες εκφράσεις για να σχολιάσεις το γεγονός ότι οι τραμπούκοι του Κυριάκου Μητσοτάκη, θεώρησαν “ανεπιθύμητη” και απέβαλαν από δημόσια εκδήλωση, μια χαροκαμένη μάνα, την Μαρία Καρυστιανού.

vathikokkino.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.