Header Ads

Header ADS

Εξιχνιάσθηκε η δολοφονία της 41χρονης εγκύου – Ταυτοποιήθηκαν ως δράστες ο σύντροφος και ο φίλος του


Συγκλονίζει η δολοφονία της άτυχης Γεωργίας από τη Θεσσαλονίκη, η σωρός της οποίας εντοπίστηκε με μαχαιριές στο στήθος και το λαιμό στη Χαλκιδική.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο σύντροφος της άτυχης εγκύου είναι γνώριμος της αστυνομίας, ενώ αποδεικνύεται σκληρός και άκαμπτος. Παρά την ολονύκτια ακριτική διαδικασία, ο ίδιος δεν έχει ακόμα ομολογήσει. Το στόμα του παραμένει κλειστό. Εξακολουθεί να υποστηρίζει ότι δεν έχει διαπράξει το έγκλημα, αν και από τα στοιχεία που έχει η ασφάλεια στα χέρια της, το DNA στο σπίτι όπως και το αίμα που βρέθηκε στο χώρο, τα αποτυπώματα του φίλου αλλά και το βιντεοληπτικό υλικό δείχνουν ξεκάθαρα τον ένοχο. Μάλιστα, πληροφορίες αναφέρουν ότι ο σύντροφος έχει και ένα τραύμα στο χέρι του, το οποίο δεν αποκλείεται να προκλήθηκε τα φρικιαστικά λεπτά που μαχαίρωνε τη γυναίκα.

Ωστόσο, σύμφωνα με όσα φέρεται να ομολόγησε ο φίλος για τον σύντροφο της 41χρονης, φέρεται να τη δολοφόνησε και έπειτα τού ζήτησε τη βοήθειά του για να εξαφανίσουν το πτώμα της, μεταφέροντάς το με το αυτοκίνητό του στο σημείο απόρριψης. Ο σύντροφος της Γεωργίας μέχρι πριν από λίγες ώρες αρνούνταν ότι έχει οποιαδήποτε σχέση με την εξαφάνιση και είναι σημαντικό ότι αυτός ήταν που έλεγε ότι η γυναίκα εξαφανίστηκε στις 2 Ιανουαρίου ενώ οι συγγενείς της την είχαν χάσει από την προηγουμένη, από την Πρωτοχρονιά. 

Εντύπωση προκαλούν τα αντιφατικά μηνύματα που βρέθηκε ότι στάλθηκαν από το κινητό της γυναίκας, καθώς δεν δείχνουν ότι τα έστειλε εκείνη. Ήταν αυτά που κίνησαν υποψίες και στις διωκτικές αρχές, αλλά πληροφορίες αναφέρουν ότι οι αστυνομικοί της Δίωξης Ανθρωποκτονιών έχουν στα χέρια τους και άλλα στοιχεία που οδήγησαν στο τραγικό αυτό αποτέλεσμα. Τα κίνητρα του γυναικοκτόνου δεν είναι ακόμα γνωστά, ωστόσο ο φίλος του έκανε λόγο για οικονομικές διαφορές.

Το πτώμα της άτυχης γυναίκας βρέθηκε σε αγροτική περιοχή της Χαλκιδικής, όπως υπέδειξε ο φίλος του συντρόφου της. Η σορός της εντοπίστηκε μεταξύ Τρίγλιας και Γαλάτιστας και σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, φέρει τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο. Ωστόσο, αναμένονται τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής έρευνας.

Η εξαφάνισή της 41χρονης, εγκυμονούσας στον 3ο μήνα και μητέρας ενός 13χρονου παιδιού, δηλώθηκε την περασμένη Τρίτη (2/1), ενώ δύο 24ωρα αργότερα εκδόθηκε και σχετική αγγελία μέσω της υπηρεσίας Missing Alert. Τόσο ο σύντροφος της 41χρονης, όσο και ο φίλος του, είναι γνώριμοι της αστυνομίας, με τον πρώτο να έχει πλούσιο ποινικό παρελθόν.

newsbreak.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.