Header Ads

Header ADS

ΠΑΝΟΣ ΔΗΜΑΚΗΣ:Κι ήρθε η ώρα της πρεμιέρας μας, των 17 Κλωστών.

Κι ήρθε η ώρα της πρεμιέρας μας, των 17 Κλωστών. Πριν πέντε χρόνια αποφάσιζα σε ένα μπαλκόνι στις Καλοκαιρινές των Κυθήρων να γράψω αυτό το βιβλίο και να που τώρα όλοι εσείς βλέπετε αυτή την ιστορία φτιαγμένη από τα χέρια μαγικών συντελεστών.

Πολλά ευχαριστώ στον συγκινητικά συγκλονιστικό https://www.facebook.com/sotiristsafoulias για αυτό το δώρο που έκανε σε μένα και σε σας, στο υπέροχο καστ με προεξάρχοντα τον Panos Vlahos και το ακάματο συνεργείο, στη φοβερή Tanweer Productions και τη φιλόξενη και πρωτοποριακή COSMOTE TV , στους αγαπημένους ανθρώπους των Κυθήρων που αγκάλιασαν εμένα τόσα χρόνια και την παραγωγή εν γένει. Ιδιαίτερη μνεία στη μοναδική κυρία Eleni Harou που είχα την τιμή να κάθεται δίπλα μου χθες! Και το Mega TV που πάντα με στηρίζει!
Αλλά θα μου επιτρέψετε το μεγαλύτερο ευχαριστώ να το δώσω στο άτομο, χωρίς το οποίο ίσως να μην είχε ξεκινήσει αυτή η σειρά: το άτομο που με ανακαλύψε, πίστεψε και αγάπησε την ιστορία που έγραψα αλλά και μένα, κι έγραψε ένα αξιολογοτατο σενάριο με την Κάτια Κισσόνεργη. Σε ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου Μιρελλα Παπαοικονομου !

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.