Header Ads

Header ADS

Τραγωδία στο Μάλεμε Χανίων


Κατέπεσε ανεμόπτερο στη θάλασσα μετά την απογείωσή του - Νεκροί οι δύο επιβαίνοντες

Συναγερμός σήμανε στις λιμενικές αρχές το απόγευμα της Πέμπτης (9/11) στο Μάλεμε Χανίων, μετά από πληροφορίες ότι ανεμόπτερο κατέπεσε στη θάλασσα.

Αργότερα, το βράδυ οι δύο επιβάτες του μικρού αεροσκάφους εντοπίστηκαν νεκροί από ιδιώτη δύτη, ενώ νωρίτερα το ανεμόπτερο είχε εντοπιστεί βυθισμένο μισό μίλι από παραλία στα όρια Μάλεμε και Ταυρωνίτη από ιδιωτικό σκάφος.

Σύμφωνα με πληροφορίες το μικρό αεροσκάφος ξεκίνησε από την Κωπαΐδα, ενώ στον προορισμό του προς τα Χανιά φαίνεται να υπήρξαν ενδιάμεσες στάσεις.

Το Λιμενικό Σώμα ενημερώθηκε στις 18:40 και τον συντονισμό των ερευνών είχε αναλάβει το Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας – Διάσωσης (ΕΚΣΕΔ), ενώ μετείχαν ένα πλωτό του Λιμενικού, ένα όχημα του Λιμενικού, ένα ελικόπτερο του Πολεμικού Ναυτικού, δύο κρουαζιερόπλοια και δύο αλιευτικά σκάφη στην περιοχή της Δυτικής Παραλίας του Μάλεμε.

Στο σημείο βρέθηκαν επίσης ΕΚΑΒ και αστυνομία, όπως και ο δήμαρχος Πλατανιά, Γιάννης Μαλανδράκης. Η αιτία της πτώσης δεν έχει ακόμα προσδιοριστεί. Στο σημείο πνέουν άνεμοι εντάσεως 2 μποφόρ.

Η στιγμή που ανασύρονται από την καμπίνα του μικρού αεροσκάφους τους οι δύο άντρες:

Το σημείο όπου κατέπεσε το ανεμόπτερο:

Δείτε εικόνες από το σημείο:

Πηγή: Neakriti.gr, parakritika.gr, zarpanews.gr, flashnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.