Header Ads

Header ADS

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ:Ταράχθηκε για μια ακόμα φορά ο «πολυχρονεμένος μας πασάς» Δ/Τ



 -Ταράχθηκε για μια ακόμα φορά ο «πολυχρονεμένος μας πασάς» από την αποκαλυπτική κριτική που επιμένουν να ασκούν πολίτες και δημοσιογράφοι και αυτό «δεν το ανέχεται».

Στόχος του αυτή τη φορά ο Ιππόλυτος Πρέκας (υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη μας, αλλά και ιδιοκτήτης του KytheraNews»). Απλά θυμίζουμε ότι έχει προηγηθεί επίθεση του στον (επίσης υποψήφιο μας) Νίκο Χρυσαφίτη, επίθεση στα «συμφέροντα» (τα οποία αυτός ως γνωστόν αντιμάχεται…), επίθεση σε κάθε πολίτη που τολμά να εκφέρει διαφορετική άποψη ή κριτική στα πεπραγμένα του «ενός και μοναδικού ηγέτη»…

Αυτή τη φορά όμως το παρακάνει. Επιδιώκει να ελέγξει την ανεξάρτητη δημοσιογραφία (ευτυχώς υπάρχει στα νησιά μας) και δεν δέχεται καμμία κριτική, ούτε καν την δημοσιογραφική άποψη και ερμηνεία. Μαθαίνουμε ότι «έχει κινήσει Γη και Ουρανό» για να μην είναι μόνος σε αυτού του είδους την κριτική. Θα δούμε αν θα βρεί «στρατηγικούς» ή «συγγενικούς» συμπαραστάτες στη μοναχική του πορεία…

Εκείνο που εμείς ξεκαθαρίζουμε είναι ότι τα Κύθηρα δεν θα γίνουν Βόρεια Κορέα και εμείς θα υπερασπιστούμε το δικαίωμα των δημοσιογράφων να κάνουν κριτική (πάντα στα όρια της ευπρέπειας). 

3 σχόλια:

  1. Με αυτά που γράφετε αλήθεια είστε πεπεισμένοι ότι θα εκλεγείτε;Μάθετε πρώτα να μιλάτε όμορφα οι περισσότεροι από εσάς!Αν είναι δυνατόν!!!!!Ντροπη και μόνο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλέ πώς κάνετε έτσι; ούτε διορισμούς στο Νοσοκομείο να έταζε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αν με διορισετε στο νοσοκομείο ή μου σβήσετε κανένα νερό κάτι θα γίνει. Ξέρετε εσείς από τέτοια

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Από το Blogger.