Header Ads

Header ADS

ΤΕΛΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ - ΝΕΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΛΑΦΟΝΗΣΟΥ Ο Α.ΤΣΙΡΙΓΩΤΑΚΗΣ



Τσιριγωτάκης Αγγελος

ΝΕΑ ΠΝΟΗ
53,86%
440
8
Λιάρου Ευσταθία
ΑΛΛΑΓΗ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ
46,14%
377

Αγαπητοί Ελαφονησιώτες,
ήρθε η ώρα να γυρίσουμε την πλάτη στο παρελθόν και όλοι μαζί να αγωνιστούμε για την Ελαφόνησο των ονείρων μας. Η δύναμη σας θα κάνει το όραμα μας πράξη, επιλέγοντας ανθρώπους που θα διαχειριστούν με σύνεση και συνέπεια την τύχη του Δήμου μας την επόμενη πενταετία.
Η στάση μας την τρέχουσα προεκλογική περίοδο απέδωσε καρπούς, καθώς καταφέραμε σε σύντομο χρονικό διάστημα, να χτίσουμε μια σχέση εμπιστοσύνης με όλους σας. Το πολιτικό ήθος, η πολιτική ευγένεια, ο αλληλοσεβασμός και ο ουσιαστικός διάλογος, σας υπόσχομαι ότι θα συνεχιστούν και στο μέλλον. Ο πραγματικός πολιτικός πολιτισμός άλλωστε έχει αγάπη για τον συνάνθρωπο, προστασία της ποιότητας της ζωής του και σεβασμό των δικαιωμάτων του.
Αγαπητοί συνδημότες, δεν έχουμε πλέον την πολυτέλεια για χάσιμο άλλου χρόνου. Πρέπει όλοι μαζί να συνεργαστούμε αποτελεσματικά για να αντιμετωπίσουμε τις προκλήσεις των καιρών και να κάνουμε τον Δήμο μας πιο ανθρώπινο, πιο λειτουργικό, πιο σύγχρονο, πιο παραγωγικό. Στον συνδυασμό μας ΝΕΑ ΠΝΟΗ δεν υπάρχουν προνόμια ή εκλεκτικές σχέσεις. Όσοι από εσάς έχουν τη διάθεση να αλλάξουμε τον όμορφο τόπο μας, έχετε την ευκαιρία να είστε συνοδοιπόροι για ένα καλύτερο μέλλον.
Ας προχωρήσουμε λοιπόν όλοι μαζί, ώστε να φέρουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα, γιατί ο Δήμος μας αξίζει πολλά, το αξίζουν οι πανέμορφες γειτονιές του τόπου μας, η Χώρα, ο Σίμος, η Παναγία, η Πούντα, το Παυλοπέτρι. Το αξίζουμε πάνω απ’ όλα όλοι εμείς και οι γενεές που ακολουθούν.
Όλοι μαζί, δυνατά και αποφασιστικά για τη μεγάλη νίκη της Κυριακής, γιατί και στην Αυτοδιοίκηση, οι εκλογές είναι η γιορτή της Δημοκρατίας.
Με εκτίμηση,
Άγγελος Τσιριγωτάκης
Μαιευτήρας – Χειρουργός Γυναικολόγος
Υποψήφιος Δήμαρχος Ελαφονήσου
3

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.