Header Ads

Header ADS

ΚΥΘΗΡΑ ΔΕΞΑΜΕΝΗ ΣΚΛΗΡΗΣ ΠΕΡΙ ¨ΔΟΛΙΟΦΘΟΡΑΣ¨


Πριν από λίγη ώρα στην Σελίδα μας αναρτήσαμε δημοσίευση του Δημάρχου Κυθήρων κ.Χαρχαλάκη για την ¨Σκληρή¨ και τώρα στα πλαίσια της δημοσιογραφικής δεοντολογίας δημοσιεύουμε ανάρτηση υποψήφιου Δημοτικού Συμβούλου για το ίδιο θέμα.

Ενώ η εκλογική διαδικασία βρίσκεται σε εξέλιξη στα Κύθηρα τέτοια δημοσιεύματα δημιουργούν πολλά ερωτηματικά.

Έγινε τελικά δολιοφθορά στην Δεξαμενή της Σκληρής? 

Έχει εμπλακεί η ΕΛ.ΑΣ  σύμφωνα με τον κύριο Δήμαρχο?

Από την άλλη δεν υπάρχει κάποια πινακίδα στο σημείο που να απαγορεύει την είσοδο στον χωματόδρομο που οδηγεί στο πυροφυλάκιο της Σκληρής.

Αν κάποιος σταματάει στο σημείο προς νερού του,η να αγναντεύει τα αστέρια,η έχει κάποιο ραντεβού... Αυτά σαν Σταθμός δεν μας αφορούν.

Γιο οτιδήποτε νεότερο θα επανέλθουμε 

----------------------------------------------------------

Αίθουσα σύνταξης ADELIN FM 

----------------------------------------------------------------

 Ιππόλυτος Πρέκας

«Πρωί-πρωί σήμερα ψήφισα διότι σε λίγο αναχωρώ για τη λωρίδα της Γάζας να λάβω μέρος στις εκεί μάχες και να αποφύγω το αυτόφωρο.

Για χθες έχω να δηλώσω ότι αμέσως μετά την επιστροφή μου από την Ουκρανία (όπου συμμετείχα στις εκεί μάχες), και ενώ ακόμα ειμουν ζωσμένος με εκρηκτικά, σταμάτησα προς νερού μου σε απόμερο σημείο των Κυθηρων αλλά με εντόπισαν οι μυστικές υπηρεσίες του μονάρχη και αποκάλυψαν τη θέση και τις προθέσεις μου.
Θα συνεχίσω την αντάρτικη δραστηριότητα μου αλλά με μεγαλύτερη προσοχή διότι το άγρυπνο μάτι του αεικίνητου και πανέξυπνου ηγέτη μας Κιμ Γιονγκ Χουν πάλι θα με βρει.
Τουλάχιστον περνάμε καλά και διασκεδάζουμε. Το βράδυ περισσότερο!
Asta La vista…


Διαβάστε εδώ την ανάρτηση του κ.Δημάρχου

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος εθεάθη πριν λίγο στη δεξαμενή της Σκληρής μέσα στη νύχτα, αλλά έγινε αντιληπτός απο αυτόπτες μάρτυρες. Θυμίζω ότι η πρόσβαση στο δίκτυο ύδρευσης επιτρέπεται μόνο σε εξουαιοδοτημενο προσωπικό. Επειδή δεν γνωρίζουμε αν έχει γίνει κάποιου είδους δολιοφθορά και τι είδους, το γεγονός καταγγελθηκε ήδη στην Αστυνομία για περαιτέρω ενέργειες. Θλιβομαι, ειλικρινά θλιβομαι...

1 σχόλιο:

  1. Μαζί σου και ο τοπικός των Αρωνιαδίκων σαν Αντάρτης χωριού και οχι πόλεως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Από το Blogger.