Header Ads

Header ADS

ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΝΙΚΗΣ ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΝΙΚΟΛΙΝΑΚΟΥ



ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΝΙΚΗΣ ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΝΙΚΟΛΙΝΑΚΟΥ

250 Υποψήφιοι Δημοτικοί και Κοινοτικοί Σύμβουλοι
Ο υποψήφιος δήμαρχος, ιατρός, Παναγιώτης Νικολινάκος, εκφράζει τις θερμότερες ευχαριστίες του στους 250 σχεδόν συμπολίτες μας και συμπολίτισσές μας, που εμπιστεύτηκαν τον ίδιο και το συνδυασμό μας «ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ – ΝΕΑ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ» και πλέον κοσμούν και επίσημα το ψηφοδέλτιό μας, για τις δημοτικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023.
Όλοι αυτοί οι άνθρωποι, αυθόρμητα, χωρίς υστερόβουλες σκέψεις, αψηφώντας τις πιέσεις, τις απειλές, τις προσωπικές επιθέσεις του «καθεστώτος» και των συμμάχων του, ή ακόμη και τους εκμαυλισμούς με τις ψεύτικες υποσχέσεις για διορισμούς σε διάφορες θέσεις, δήλωσαν το παρόν για τη μεγάλη αλλαγή που χρειάζεται ο τόπος μας.
Για να επέλθει η κανονικότητα στο Δήμο μας, που θα ανήκει πλέον σε όλους και όλες και δεν θα είναι φέουδο μιας μικρής μόνο κάστας ανθρώπων, των ίδιων και των ίδιων εδώ και σχεδόν 13 χρόνια, όλων αυτών που μετέτρεψαν την ενασχόληση τους με τα κοινά, σε επάγγελμα.
Για να κυριαρχήσει στη λειτουργία του Δήμου μας πάνω από όλα, η αρχή της νομιμότητας, η αρχή της διαφάνειας, η αρχή του δημόσιου διαλόγου και της λογοδοσίας, για να ασχοληθούμε και να επιλυθούν επιτέλους τα μεγάλα θέματα που αφορούν το μέλλον, αλλά και τα τόσα άλλα προβλήματα της καθημερινότητας που ταλανίζουν τους συνανθρώπους μας, σε κάθε χωριό και κάθε πόλη, από τη μία άκρη του Δήμου Μονεμβασίας, ως την άλλη.
Ο άθλος αυτός, με την οικοδόμηση ενός τέτοιου ισχυρού και νικηφόρου ψηφοδελτίου, που για πολλούς φαντάζει απίστευτος, έγινε με την αυταπάρνηση και τον τίμιο αγώνα των συνεργατών μας, αλλά κυρίως γιατί η κοινωνία το απαιτούσε, έτσι ώστε σε αυτό να ενταχθούν όλοι αυτοί οι άνθρωποι, τόσες και τόσες εξέχουσες προσωπικότητες από όλο το φάσμα της επαγγελματικής και της κοινωνικής ζωής, χωρίς να ζητήσουν τίποτα και χωρίς να τους υποσχεθούμε τίποτα, με μοναδικό κίνητρο την αγάπη για τη πατρίδα μας και από διάθεση προσφοράς.
Τους ευγνωμονούμε και τους υποσχόμαστε πως σαν νέα δημοτική αρχή, δεν θα τους ντροπιάσουμε ποτέ, πάντα θα είμαστε στο πλευρό όλων των συμπολιτών μας, για να τους αγκαλιάσουμε και να τους ακούσουμε και όλοι μαζί θα πορευτούμε για να οικοδομήσουμε το καλύτερο αύριο που αξίζει τούτος ο μοναδικός τόπος που ζούμε.
Αγαπητοί συμπατριώτες και συμπατριώτισσες
Σας καλούμε να μας στηρίξετε με την ψήφο σας για να δώσουμε όλοι μαζί τον νικηφόρο αγώνα για το κοινό καλό.
Στις 8 Οκτωβρίου ο Δήμος Μονεμβασίας θα ξεκινήσει μια νέα ελπιδοφόρα πορεία, με τους Δημότες Μπροστά για μια νέα προοπτική!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.