Header Ads

Header ADS

Διεκόπη αργά το βράδυ η κολύμβηση Βαρουχάκη και Πατεράκη από Αντικύθηρα προς Κίσσαμο



Τις πρώτες πρωινές ώρες μεταφέρθηκαν σε ασφαλές, για τη διεξαγωγή της δράσης, σημείο, από όπου συνέχισαν την πορεία τους- Ο λόγος της διακοπής

Κατά τη διάρκεια της κολύμβησης των αθλητών Κώστα Βαρουχάκη και Νίκου Πατεράκη, με στόχο να κολυμπήσουν 55 χιλιόμετρα από τα Αντικύθηρα έως την Κίσσαμο, για να στηρίξουν το Ειδικό Σχολείο Κουτουφιανών στην Κίσαμο, η πορεία τους διεκόπη απότομα αργά χθες το βράδυ.

Μετά από επικοινωνία με την ομάδα που συνοδεύει τους αθλητές, γνωστοποιήθηκε ότι η διακοπή πραγματοποιήθηκε λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών και υπογείων ρευμάτων που συνάντησαν οι δύο κολυμβητές, ενώ είχαν διανύσει ήδη 20 χιλιόμετρα από τα Αντικύθηρα προς την Κίσσαμο.

Remaining Time 0:00
 

Μετά από υπόδειξη των ναυαγοσωστών, η δράση διεκόπη και οι κολυμβητές μεταφέρθηκαν σε ασφαλές, για τη διεξαγωγή της δράσης, σημείο κατά τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, Παρασκευή 15/09.

Από εκεί, ο Κώστας Βαρουχάκης και ο Νίκος Πατεράκης θα συνεχίσουν την κολύμβηση τους, για τα τελευταία 10 χιλιόμετρα, ενώ αναμένεται να τερματίσουν λίγο μετά τις 2 το απόγευμα, στο τελωνείο Κισσάμου.

flashnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.