Header Ads

Header ADS

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΜΕ ΤΟΝ Υποψ.ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΥΘΗΡΩΝ-ΑΝΤΙΚΥΘΗΡΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΟ ΣΟΦΙΟ.¨ΑΝΟΙΚΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΠΟΤΑΜΟΥ¨



Η Τηλεοπτική Συνέντευξη του Υποψ. Δημάρχου Κυθήρων-Αντικυθήρων κ. Ανάργυρου Σοφίου στον ADELIN FM -WEB TV από το ανοικτό Θέατρο του Ποταμού

13 σχόλια:

  1. Δεν με έπεισε. Δεν έχει ομάδα, δεν έχει επαφή με το αντικείμενο, πρέπει να τρίψει το παντελόνι πρώτα και μετά βλέπουμε. Δεν ξέρω ποιός τον συμβουλεύει αλλά δείχνει να πετάει στα σύννεφα... θα πάμε στα σίγουρα αυτή τη φορά και την άλλη βλέπουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βλέπουμε; Γιατί μωρέ να ρισκάρουμε την άλλη φορά; Να ξαναπάμε στα σίγουρα λέω γω.

      Διαγραφή
    2. Και καλή ομάδα έχει και γνωστοί σε όλους είναι οι μεγαλύτεροι στον ίδιο συνδυασμό που τον συμβουλεύουν. "Στα σίγουρα" - πού τα βλέπετε τα σίγουρα ; Στη διαγράμμιση του δρόμου από Διακόφτι που έφυγε η σεζόν ( και τόοοσες σεζόν πριν από αυτήν ) και δεν έγινε και ακόμα κινδυνεύουμε τις νύχτες ψάχνοντας στα τυφλά το δρόμο ; ή μήπως έχουμε σιγουριά για τα παιδιά μας στο Γυμνάσιο που πέφτουν οι πέτρες στην αυλή από πέρυσι λόγω πολύ επικίνδυνης κατάστασης του ψηλότερου τοίχου του προαυλίου και ακόμη δεν έγινε ΤΙΠΟΤΕ για την ασφάλεια των παιδιών μας :

      Διαγραφή
    3. Μήπως να πας σε Σχολή Οδηγών για να μάθεις να οδηγάς ξανά;

      Διαγραφή
    4. Η γέννηση ποτέ δεν ήταν σίγουρη, ο θάνατος αντιθέτως, πάντα.

      Διαγραφή
  2. Πως να αξιοποιηθεί αυτό το θέατρο;Είμαστε σοβαροί;Δε ξέρω ποιανού ιδέα ήταν να γίνει εκεί.Λίαν επικίνδυνη τοποθεσία μέσα στο δάσος!Διαφωνω!Καντε αλλού ένα θέατρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μελίνα Μερκούρη, δεκαετία 1980.

      Διαγραφή
    2. έχετε πολύ μεγάλο δίκιο. Νομίζω το έκανε ο Πρωτοψάλτης που ήταν πολύ καλός πρόεδρος με πόρους της Νομαρχίας τη δεκαετία του 90 αλλά έμεινε στη μέση... προσωπικά δεν θα πήγαινα εκεί σε παράσταση ακόμα και αν τραγούδαγε η Μαρία Κάλλας!

      Διαγραφή
    3. Εγώ αν ερχότανε τώρα η Κάλας δεν το έχανα με τίποτα!

      Διαγραφή
    4. Μπορεί σύντομα να την ακούσεις live, ποτέ δεν ξέρεις!

      Διαγραφή
    5. Θέατρο στο δάσος; Πού ξανακούστηκε! Μην πει κανείς για Επίδαυρο, εκεί είναι ακίνδυνο, ψυχή δεν πατάει.

      Διαγραφή
  3. Μπράβο στον Ανάργυρο που τόλμησε να κάνει την διαφορά με νέους ανθρώπους. Νέους πιο πολύ στην σκέψη, τις ιδέες,και την αγωνιστικότητα τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Από το Blogger.