Header Ads

Header ADS

ΔΙΑΚΟΦΤΙ:Η ΝΤΟΥΖΙΕΡΑ ΕΤΡΕΧΕ ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΑ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΝΥΧΤΑ...



..Λοιπόν αγαπητοί φίλοι ...επειδή αυτές τις μέρες ..πολύ συζήτηση γίνεται για το νερό .. .(πχ την αφαλάτωση κλπ..)και σωστά θα λέγαμε, σήμερα θα σας ενημερώσω για ένα πρόβλημα νερού και πάλι που ευτυχώς λύθηκε..!!! σήμερα το πρωί..

Εδώ και αρκετές μέρες λοιπόν ,η ντουζιέρα που βρίσκεται στο μόλο του Διακοφτίου που τόσο πολύ εξυπηρετεί , τους λουόμενους και τροφοδοτείται από το κεντρικό δίκτυο..., έχανε από το πάνω μέρος της επαρκή ποσότητα νερού, ασταμάτητα μέρα και νύχτα.. Έγιναν οι σχετικές ενημερώσεις , αλλά αντί να δούμε γρήγορα αντανακλαστικά ,σε μια τόσο δύσκολη περίοδο ,για την επάρκεια του νερού , τοποθετήθηκε ακριβώς δίπλα μια ενημερωτική πινακίδα ..που πολύ σωστά έλεγε να μη σπαταλάμε το νερό.....χωρίς όμως να έχει λυθεί το πρόβλημα της διαρροής.....Αντιφατικό και εκνευριστικό ...χωρίς όμως το μήνυμα που εκπέμπεται να χάνει την αξία του...!!! Είμαστε υπεύθυνοι όλοι για να προστατεύσουμε αυτό το αγαθό που μας δίνει ζωή ...και πρωτίστως οι ΑΡΜΟΔΙΟΙ..

που υποχρεούνται να πράττουν αυτό ως καθήκον εκ της θέσεως τους ...για την οποία μάλιστα αμείβονται..!!!Ας είμαστε όλοι σε ετοιμότητα...!!!

3 σχόλια:

  1. Οι σοβαρές καταγγελίες απο σοβαρούς ανθρώπους συνεχίζονται. Εγώ είδα στο Προγκι ενα καπακι απο νερο πεταμένο στην άκρη του δρόμου. Και έχουν το θράσος να μιλάνε για καθαρό νησί... Εσχως

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Απορώ πως δεν πνιγήκαμε με τέτοια διαρροή νερού….για σοβαρευτείτε λίγο…!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΆΞΙΟΣ Ο ΜΙΣΘΟΣ ΣΟΥ...!!!!!Το ξέρω ..έχεις συνηθίσει σε μεγάλες ...."διαρροές" και δεν σε ενδιαφέρει....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Από το Blogger.