Header Ads

Header ADS

ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΤΣΑΦΑΔΟΣ:Ο Πειραιάς και η χώρα μας βρέθηκαν χθες βράδυ στο επίκεντρο του ποδοσφαιρικού πλανήτη.



Ο Πειραιάς και η χώρα μας βρέθηκαν χθες βράδυ στο επίκεντρο του ποδοσφαιρικού πλανήτη.

Παρακολουθήσαμε έναν όμορφο αγώνα στο Στάδιο Καραϊσκάκη για τον τελικό του Super Cup, για τον οποίο αξίζουν συγχαρητήρια και στις δυο ομάδες.
Όπως επίσης αξίζουν συγχαρητήρια, στη διοργανώτρια αρχή την UEFA, τον Olympiacos FC, τη διοίκηση του Σταδίου Καραϊσκάκη και την Ελληνική Αστυνομία για την άρτια διοργάνωση και ασφάλεια των θεατών πριν, κατά τη διάρκεια και μετά το τέλος του αγώνα.
Στόχος μας ως κυβέρνηση είναι με την ανάληψη συγκεκριμένων πρωτοβουλιών, όπως εκφράστηκαν από τον πρωθυπουργό Kyriakos Mitsotakis κατά την χτεσινή σύσκεψη, να αντιμετωπίσουμε συνολικά το φαινόμενο της οπαδικής βίας έτσι ώστε το ποδόσφαιρο να είναι μια γιορτή και να το απολαμβάνουν ο αγνοί φίλαθλοι που αγαπούν πραγματικά το άθλημα.

2 σχόλια:

  1. Ας του θυμίσει κάποιος οτι η χώρα μας βρέθηκε και πριν μερικές μέρες στο προσκήνιο με την ελεύθερη κάθοδο των ναζί της Ντιναμό Ζάγκρεμπ με την διακριτική παρουσία της αστυνομίας - που τυχαίνει να ειναι και προϊστάμενος της - με αποτέλεσμα τον θάνατο ενος ανθρώπου. Ομως αυτό ειναι γραμμένο στην μαύρη σελίδα της α(χ)ριστης κυβέρνησης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φυσικό ειναι να μοιράζει συγχαρητήρια. Δεν είχε νεκρό σε αυτόν τον αγώνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Από το Blogger.