Header Ads

Header ADS

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ 10.000 € ΠΟΥ ΔΙΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΣΗ ΤΩΝ ΥΔΡΟΜΕΤΡΗΤΩΝ Δ.Ε. ΖΑΡΑΚΑ – ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ κου ΜΑΣΤΟΡΟΠΟΥΛΟΥ


Το δίκτυο ύδρευσης της Δ.Ε. Ζάρακα αποτελείται από 2 γεωτρήσεις, 15 δεξαμενές, 3 αντλιοστάσια, 15 φλοτεροβάνες με αυτοματισμούς, έχει μήκος 50 χιλιόμετρα και εκτείνεται από το Κυπαρίσσι έως τον Γέρακα και την Αριάνα.

Είναι περίπλοκο με μεγάλες πιέσεις που φθάνουν τις 40 ατμόσφαιρες και απαιτεί καθημερινά παρακολούθηση και ρυθμίσεις όλο το 24ωρο για την εύρυθμη λειτουργία του και να υπάρχει παροχή νερού σε όλες τις Κοινότητες.

Γι’ αυτό προσελήφθη υδρονομέας, ο οποίος καθημερινά παρακολουθεί και ρυθμίζει την ροή και τις πληρώσεις των δεξαμενών και κινείται τις περισσότερες φορές με το δικό του αυτοκίνητο. Πληρώνεται από τα αντισταθμιστικά ωφελήματα των ανεμογεννητριών, αφού οι Πρόεδροι των Κουπίων και της Ρειχιάς δέχθηκαν να διαθέσουν τα χρήματα για ολόκληρο το Ζάρακα.

Εκτός της αμοιβής του υδρονομέα, γίνεται καταγραφή των υδρομετρητών σε όλες τις Κοινότητες του Ζάρακα δύο φορές ετησίως.

Οι παραπάνω εργασίες πληρώνονται από το ποσό των 10.000 ευρώ.

Απ’ αυτές αφαιρείται ο ΦΠΑ 24%, ήτοι απομένουν 8.064 ευρώ με τις οποίες αμείβονται και ο υδρονομέας και οι καταγραφείς των υδρομετρητών του Ζάρακα.

Συγκρίνετε τα παραπάνω με την ανάρτηση αυτού του μαθηματικού δαιμόνιου και βγάλτε τα συμπεράσματά σας.

Πλήρης διαστρέβλωση της αλήθειας, ο άνθρωπος αντιγράφει την τακτική του Γκαίμπελς.  Πες χοντρά ψέματα κάτι θα μείνει.

 Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΗΡΑΚΛΗΣ ΤΡΙΧΕΙΛΗΣ

Δείτε το δελτίο τύπου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.