Header Ads

Header ADS

Σπαρτιάτες: Με Κασιδιάρη στο Δ.Αθηναίων & υποψηφίους σε πολλούς δήμους


Οργανωμένη κάθοδο στις αυτοδιοικητικές εκλογές σχεδιάζουν οι Σπαρτιάτες, το κοινοβουλευτικό πλέον κόμμα, ως «δούρειος ίππος» του καταδικασμένου πρώην βουλευτή της Χρυσής Αυγής Ηλία Κασιδιάρη.

Ο Ίδιος μάλιστα, έχοντας και δημοσκοπικό «αέρα», καθώς παρά τον εγκλεισμό του, καταγράφεται στις μετρήσεις, ετοιμάζεται με «ντρίμπλα» (αντίστοιχη με αυτή που έγινε και στις εθνικές εκλογές) να ηγηθεί παράταξης στο Δήμο Αθηναίων!

Παράλληλα, οι «Σπαρτιάτες» σχεδιάζουν να κατεβάσουν υποψηφίους σε πολλούς δήμους ενώ θα εμφανιστούν και με υποψήφιο και στην Περιφέρεια Αττικής, καθώς και εκεί καταγράφουν δημοσκοπικό αποτέλεσμα.

Γεγονός είναι ότι οι αυτοδιοικητικές εκλογές αφήνουν πεδίο ελεύθερο στο «άρμα» Κασιδιάρη καθώς δεν ισχύουν οι περιορισμοί που τέθηκαν στις εθνικές εκλογές και χρειάζεται νέα νομοθετική ρύθμιση.

Σε κάθε περίπτωση, μέχρι να γίνουν όλα αυτά, από το κελί του, ο Ηλίας Κασιδιάρης σχεδιάζει τις επόμενες κινήσεις ενόψει αυτοδιοικητικών εκλογών, με επίκεντρο του Σπαρτιάτες, που του άνοιξαν πολιτικό δρόμο, μέχρι να διεκδικήσει την αποφυλάκισή του.

ια το θέμα σήμερα κάνει αναφορά και η εφημερίδα kontra

.aftodioikisi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.