Header Ads

Header ADS

ΙΑΚΟΒΟΣ ΠΑΣΤΟΣ Υποψ,Δημοτικός Σύμβουλος:Kαλώ να με στηρίξετε για να διαχειριστούμε με τον συνδυασμό του νυν Δημάρχου κ. Ευστρατίου Χαρχαλάκη

Μαζί μας ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος, ο Ιάκωβος Παστός!
ΔΗΛΩΣΗ ΙΑΚΩΒΟΥ ΠΑΣΤΟΥ
Λαμβάνοντας υπόψη την πρόσκληση του Δημάρχου κ. Ευστρατίου Χαρχαλάκη, πήρα την απόφαση να κατέλθω ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στον Δήμο Κυθήρων.
Δεν σας κρύβω ότι μπροστά μου είδα μία πρόκληση- και λέω πρόκληση διότι δεν θεωρώ εύκολο να μένει κανείς μόνον σε υποσχέσεις.
Γι’ αυτό είπα ΝΑΙ στην πρόσκληση του Δημάρχου για να παλέψω όχι απέναντι σας, αλλά δίπλα σας, μαζί με εσάς για το καλό του ευλογημένου αυτού τόπου που λέγεται Δήμος Κυθήρων.
Στηριζόμενος στην εμπειρία και την γνώση που απέκτησα από την επί 41 έτη ενασχόλησή μου με τις διαδικασίες του Δημοσίου αλλά κυρίως πιστεύοντας στις αρχές της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, της ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ, της ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ, της ΕΝΤΙΜΟΤΗΤΟΣ, της ΑΛΗΘΕΙΑΣ, της ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ, της ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ, της ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑΣ, της ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑΣ, της ΙΣΟΤΗΤΑΣ, της ΙΣΗΣ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΗΣ, σας καλώ να με στηρίξετε για να διαχειριστούμε με τον συνδυασμό του νυν Δημάρχου κ. Ευστρατίου Χαρχαλάκη, το κοινό μας σπίτι, τον ΔΗΜΟ μας για να τον κάνουμε πρότυπο πανελλαδικά!
Σας ευχαριστώ,
Με εκτίμηση και σεβασμό,
Ιάκωβος Παστός
Γραμματεύς Ιεράς Μητροπόλεως Κυθήρων και Αντικύθηρων
Υ.Γ Τον Δεκέμβριο του έτους 2023 αποχωρώ λόγω συνταξιοδότησης.

 

1 σχόλιο:

  1. Ευγενέστατος ο κύριος Ιάκωβος. Χωρίς αντιπάθειες και συγκρούσεις. Καλή του επιτυχία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Από το Blogger.