Header Ads

Header ADS

Ο ΥΠΑΚΟΥΟΣ:ΓΕΛΑΜΕ Η ΚΛΑΙΜΕ ?



Φιλαράκια καλό μεσημέρι !

Αν και σήμερα είχα σκοπό να ασχοληθώ για τελευταία φορά με τις Εθνικές Εκλογές μια και μάλλον τελειώνουν την άλλη Κυριακή,θα κάνω μόνο μια μικρή αναφορά και θα έρθω στα δικά μας που σιγά σιγά αρχίζουν και μπαίνουν στο προσκήνιο.

Δεν μπορώ να μη σχολιάσω ό τι στο πολύνεκρο ναυάγιο που έλαβε χώρα ανοιχτά της Πύλου και μας στεναχώρησε και μας προβλημάτισε.

Το να βγαίνουν τώρα πολιτικές δυνάμεις και να κατηγορούν την Ελλάδα,το λιμενικό και την Υπηρεσιακή κυβέρνηση μόνο κακό κάνουν στην πατρίδα. Γι'αυτό και τα αποτελέσματα της Κυριακής θα προκαλέσουν μεγαλύτερη έκπληξη απ' αυτά του Μαΐου. Και πάμε τώρα στα δικά μας.

Να το πάρουμε με τη σειρά,όπως το κατάλαβα εγώ. Ο ένας διαγράφει τον άλλον που δεν γράφτηκε ποτέ. Και ο άλλος που γράφτηκε αυτοπροσδιορίζεται αυτόνομος. Αυτό μας λέτε κύριοι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Εγώ βέβαια πιστεύω τον Δήμαρχο. Έχουμε και συνέχεια. Όσο για σένα που θέλεις αναβάθμιση κανόνισε να μην πετάνε τα βοθρολύματα 300 μ. απο τα σπίτια...κι εμείς μαζί σου. Πάμε τώρα και σε εσένα που παίζεις κρυφτούλι... ΤΟΛΜΑ! Το κουράζεις!

Αυτή είναι η λύση. Καλώς ή κακώς. Καλό μεσημέρι!

8 σχόλια:

  1. Πες τα... Μιλανε για τα λύματα οι αρχιλυματιες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολυ καλα τα κατάλαβες. Εχουμε το σημερινό Δήμαρχο που στην τελικη έχει περάσει και απο το Πανεπιστήμιο και έφερε τόσα έργα και άλλους 2 που τελείωσαν απλα το Λύκειο. Α ξεχασα ο ενας και τη Σχολή Αστυφυλακων στο Ρέθυμνο. Δε νομίζω ότι θα δυσκολευτώ να επιλέξω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για την ακρίβεια πέρασε με τη σειρά Ακαδημία, Πανεπιστήμιο, Βιβλιοθήκη και κατέβηκε στο Τιτάνια.

      Διαγραφή
    2. αχου το μωρέ νευράκια... υπάρχουν και Πανεπιστήμια δεύτερης ευκαιρίας, try it!

      Διαγραφή
    3. έμαθες το Μετρό της Αθήνας; σώπα ρε φίλε! Πλάκωσε η πρόοδος μαζεμένη!

      Διαγραφή
  3. φιλαράκι Υπάκουε.για μενα το σχολιο σου οτι - να κατηγορούν την Ελλάδα,το λιμενικό και την Υπηρεσιακή κυβέρνηση μόνο κακό κάνουν στην πατρίδα.- ειναι ακυρο ή στην καλύτερη περίπτωση κατευθυνόμενη.Οταν καθε πληροφορία που βγαίνει ειναι γεμάτη ψέματα προσπαθώντας να κρύψουν την αδυναμία τους ή την προδιάθεση τους να στείλουν το πλοίο στην Ιταλία , ή στην χειρότερη να κάνουν μια επαναπροωθηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ζήτω τα pushbacks! Επιτέλους η Ελλάδα στους Έλληνες!

      Διαγραφή
    2. Ζήτω ο Βασιλεύς Παύλος ο Β!

      Διαγραφή

Από το Blogger.