Header Ads

Header ADS

ΚΚΕ:Προσφορά της ΤΕ Πειραιά για τα απαράδεκτα πρόστιμα από Δήμο Αθήνας και Περιφέρεια Αττικής


ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ

ΤΟΜΕΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΕΙΡΑΙΑ

ΑΛΚΙΒΙΑΔΟΥ 176 - 18536 ΠΕΙΡΑΙΑΣ

ΤΗΛ.4114801-2-3, Fax: 4134914 e-mail: kop-kke@otenet.gr

Πειραιάς 21/6/2023

Προσφορά της ΤΕ Πειραιά για τα απαράδεκτα πρόστιμα από Δήμο Αθήνας και Περιφέρεια Αττικής

Είναι φανερό πως η ανάδειξη του ΚΚΕ σε τρίτη δύναμη στην Αττική πόνεσε πολύ τους εκπροσώπους της ΝΔ στο Δήμο Αθηναίων, αλλά και στην Περιφέρεια. Αφού επιδόθηκαν από τις προηγούμενες κιόλας εκλογές σε ένα κυνήγι αφισών και πανό του ΚΚΕ, το πήγαν ένα βήμα παραπέρα με την επιβολή του απαράδεκτου προστίμου με πρόσχημα δήθεν την “αφισορύπανση”. Και στο Δήμο του Πειραιά όμως είχαμε αντίστοιχες απειλές που ως τώρα μπορεί να μην έχουν μεταφραστεί σε “πρόστιμα”, ωστόσο με υπερβάλλοντα ζήλο αφαιρούν οποιοδήποτε προεκλογικό υλικό του ΚΚΕ. Προφανώς, κι εδώ πόνεσε τη ΝΔ, αλλά και τα επιχειρηματικά συμφέροντα που είναι στη διοίκηση του δήμου, το γεγονός ότι υπάρχει εκλεγμένος βουλευτής του ΚΚΕ στην Α’ Πειραιά.

Ο στόχος τους είναι ξεκάθαρος: να φιμωθεί το ΚΚΕ και να μπουν εμπόδια στη δυναμική ενίσχυσης του από τους εργαζόμενους της Αθήνας, του Πειραιά και της Αττικής, που ανέδειξαν το ΚΚΕ σε τρίτο κόμμα με μεγάλη άνοδο ειδικά στις εργατικές – λαϊκές περιοχές.

Η θέση μας ακόμα πιο ξεκάθαρη: Η πολιτική σιγή και φίμωση του ΚΚΕ που θέλουν να επιβάλλουν οι δημοτικές και περιφερειακές αρχές, με την ανοχή των εκπροσώπων της ΝΔ, του ΣΥΡΙΖΑ και του ΠΑΣΟΚ δεν πρόκειται να περάσει.

Τα μέλη και οι φίλοι του ΚΚΕ θα συνεχίσουν με όλα τα μέσα να προπαγανδίζουν την ανάγκη να ισχυροποιηθεί ακόμα περισσότερο το κόμμα στις 25 Ιούνη, η μόνη 100% λαϊκή, μαχητική αντιπολίτευση απέναντι στην επόμενη αντιλαϊκή κυβέρνηση της ΝΔ.

Θα στολίσουν τις γειτονιές για να φτάσει παντού το μήνυμα της αισιοδοξίας που θα φέρει η ακόμα μεγαλύτερη άνοδος του ΚΚΕ. Θα γεμίσουν τους δρόμους με το κάλεσμα του κόμματος στη μεγάλη προεκλογική συγκέντρωση την Τετάρτη 21/6 στις 20.30 στο Σύνταγμα, όπου θα μιλήσει ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας.

Και απ’ ότι φαίνεται, αυτά τα αυταρχικά μέτρα σε βάρος του ΚΚΕ τελικά τους γυρνάνε μπούμερανγκ. Γιατί στο κάλεσμα του κόμματος για οικονομική ενίσχυση με στόχο την ακόμα μεγαλύτερη προπαγάνδιση των θέσεων του, τα μέλη, οι φίλοι αλλά και κόσμος που τώρα έχει έρθει σε επαφή με το ΚΚΕ, εργαζόμενοι που ζουν στις γειτονιές του Πειραιά, ανταποκρίθηκαν δίνοντας στο Κόμμα το ποσό των 5000€

1 σχόλιο:

Από το Blogger.