Header Ads

Header ADS

Μανώλης Αντωνάκος:Οι συχνές διακοπές του ηλεκτρικού ρεύματος στα Βάτικα δημιουργούν σημαντικά προβλήματα στους συμπατριώτες στα σπίτια ,στα καταστήματα και τις επιχειρήσεις.


Οι συχνές διακοπές του ηλεκτρικού ρεύματος στα Βάτικα δημιουργούν σημαντικά προβλήματα στους συμπατριώτες στα σπίτια ,στα καταστήματα και τις επιχειρήσεις.

Δυστυχώς ενώ ο Δήμος Μαλεβιζίου Κρήτης έλαβε μετά απο συντονισμένες ενέργειες του,πολλά εκατομμύρια ευρώ ως αντισταθμιστικά για το έργο της ηλεκτρικής διασύνδεσης της Κρήτης, δυστυχώς ο Δήμος Μονεμβασίας δεν ζήτησε και δεν πήρε ούτε ένα ευρώ!!!
Έτσι τα Βάτικα συνεχίζουν να ηλεκτροδοτούνται με 70 χιλιόμετρα γραμμών από τους Μολάους με ξύλινους στύλους!! Ένα δίκτυο πεπαλαιωμένο !Τα αποτελέσματα τα βιώνουν οι συμπατριώτες χρόνου γύρισμα.!!!Διακοπές και βλάβες συνεχώς και αδιαλείπτως.
Οι συμπατριώτες που έχουν για λόγους υγείας,ανάγκη το ηλεκτρικό ρεύμα ζουν κάθε φορά με την αγωνία της διακοπής του.
Τα καταστήματα εστίασης πολλές φορές πετούν ευαλοίωτα προϊόντα λόγω απώλειας ψύξης.
Οι ξενοδοχειακές μονάδες δεν μπορούν να λειτουργήσουν όπως και όλες οι επιχειρήσεις.!!! Και όλα αυτά γιατί κάποιοι δεν φρόντισαν ως όφειλαν ,και δεν ενδιαφέρθηκαν για το σημαντικό αυτό ζήτημα.
Έπρεπε ο Δήμος Μονεμβασίας να είχε διεκδικήσει από το κράτος την δημιουργία σύγχρονων υποδομών για την ασφαλή ηλεκτροδότηση της περιοχής μας!
Το έργο της ηλεκτρικής διασύνδεσης της Πελοποννήσου με τη Κρήτη έδωσε μια μεγάλη ευκαιρία που χάθηκε.
Θα ζητήσει κανείς συγνώμη από τους Βατικιώτες;
Ποιος θα ενδιαφερθεί για τους Πολίτες του τόπου μας ;;;

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.