Header Ads

Header ADS

Ν. Μανωλάκος από την Κοραή: 21 Μαΐου να δώσουμε μαζί μία μεγάλη πρωτιά στη ΝΔ



ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΜΑΝΩΛΑΚΟΣ

Βουλευτής Α΄ Πειραιώς και Νήσων-ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Πειραιάς, 18/05/2023

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ν. Μανωλάκος από την Κοραή: Μας ενώνουν οι κοινές σταθερές μας αξίες 21 Μαΐου να δώσουμε μαζί μία γερή πρωτιά στη ΝΔ

Η πλατεία Κοραή γέμισε με κόσμο το απόγευμα της Τετάρτης, για την προεκλογική ομιλία του Αντιστράτηγου ε.α. και υπ. Βουλευτή ΝΔ Α’ Πειραιώς & Νήσων, Νίκου Μανωλάκου. Όπως είπε ο «Στρατηγός», όταν παρουσίασε το βιβλίο του τον περασμένο Νοέμβριο, στον Πειραϊκό Σύνδεσμο, ο φίλος του και Υφυπουργός Παιδείας Άγγελος Συρίγος τον είχε συμβουλέψει να μην έκανε άλλη εκδήλωση μέχρι τις εκλογές, καθώς δεν θα μπορούσε να ξεπεράσει τη συγκεκριμένη που είχε συγκεντρώσει περί τα 1.500 άτομα.

Παρ’ όλα αυτά ο κος Μανωλάκος δεν άκουσε τη φιλική συμβουλή και εχθές, όχι μόνο έκανε τη μεγάλη του συγκέντρωση, αλλά και η ανταπόκριση του κόσμου ήταν εντυπωσιακή, σε μια εποχή που οι πολίτες δεν δίνουν δυναμικό παρών όπως στα προηγούμενα χρόνια. Αξίζει να αναφερθεί πως τον Βουλευτή προλόγισε η δημοσιογράφος της εφημερίδας "Καθημερινή» και συντοπίτισσά του, Σπυριδούλα Σπανέα, ενώ η κ. Νεφέλη Ράντου ήταν εκεί ως διερμηνέας στη νοηματική. Για τον κο Μανωλάκο, μίλησαν οι φίλοι του και συνάδελφοι Βουλευτές, Διονύσης Χατζηδάκης και Άγγελος Συρίγος, αλλά και ο αδερφός του Λεωνίδας Μανωλάκος.

«Το δικό μου εγώ είστε ΕΣΕΙΣ. Γιατί είμαι ένας από εσάς» τόνισε ο Νίκος Μανωλάκος, ευχαριστώντας τους Πειραιώτες και τις Πειραιώτισσες για τη δυναμική ανταπόκρισή τους στο κάλεσμά του. «Μας ενώνουν κοινές σταθερές αξίες, η αγάπη για την πατρίδα και την οικογένεια. Η πίστη μας στην Ορθοδοξία και ο καθαρός, αδέσμευτος λόγος μας», σημείωσε.

Θετικά σχολιάστηκε από όλους το γεγονός ότι ο κος Μανωλάκος επέλεξε να ξεκινήσει την ομιλία του, μιλώντας για τα νησιά της Α’ Πειραιά και τους κατοίκους τους. «Αυτές οι κουκίδες στο μπλε του Αργοσαρωνικού μας δεν είναι απλώς τα νησιά του Πειραιά. Είναι η προέκτασή του. Οι άνθρωποι που ζουν εκεί… έρχονται για τις δουλειές και τις υποθέσεις τους ΕΔΩ, με ότι αυτό συνεπάγεται σε σχέση με τον χρόνο και τα οικονομικά τους. Η υγειονομική περίθαλψη είναι δυσχερής και πολλές φορές προβληματική. Μόλις το 2021 μετά από πολύ αγώνα διατέθηκε πλωτό ασθενοφόρο στην Αίγινα. Και βέβαια έχουν υποφέρει την διετία του κορωνοιού, αφού η κύρια απασχόληση τους έχει σχέση με τον τουρισμό», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Για τον Πειραιά είπε: «Η υπογειοποίηση των γραμμών του ηλεκτρικού είναι ένα ζήτημα που θα πρέπει να τελειώσει την επόμενη τετραετία, ενώ η προώθηση της κρουαζιέρας είναι ένα θέμα που πρέπει επιτέλους να μπει στην ατζέντα».

Στη συνέχεια ο κος Μανωλάκος έκανε την αυτοκριτική του ως Βουλευτής, γεγονός που επευφημούσαν από κάτω οι πολίτες διότι -όπως έλεγαν- σπανίως σήμερα οι πολιτικοί το κάνουν αυτό. «Από την ημέρα που με εκλέξατε Βουλευτή, πιστεύω ότι έδωσα τα διαπιστευτήρια μου. Πάλεψα για να μην σκεφτείτε πως ο σταυρός στον Μανωλάκο ήταν χαμένη ψήφος. Λογοδοτούσα και συνεχίζω να λογοδοτώ σ’ εσάς για τα πεπραγμένα μου. Διότι είμαι εντολοδόχος δικός σας. Αυτό ορίζουν οι δικές μου σταθερές αξίες», τόνισε ζητώντας εκ νέου την ψήφο των συμπολιτών του. «Σας ζητώ να στείλουμε μαζί ένα ηχηρότατο μήνυμα. Να συνεχίσουμε ΣΤΑΘΕΡΑ, ΤΟΛΜΗΡΑ ΜΠΡΟΣΤΑ. Στις 21 Μαΐου πάμε ΜΑΖΙ να δώσουμε μια γερή πρωτιά στην Νέα Δημοκρατία και στον Κυριάκο Μητσοτάκη», κατέληξε.








Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.