Header Ads

Header ADS

ΝΕΑΠΟΛΗ:ΥΠΕΓΡΑΦΗ Η ΣΥΜΒΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΕΓΕΡΣΗ ΤΟΥ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟΥ

Ιστορική μέρα, θέλουμε να πιστεύουμε, η χθεσινή για την νεολαία και όλους τους Βατικιώτες και επίσης για το σωματείο μας!!

Υπεγράφη χθες, 25/4/2023, στην Π.Ε. Λακωνίας,
μεταξύ της Περιφέρειας Πελοποννήσου, παρόντος του περιφερειάρχη κ. Π. Νίκα, του Αντιπεριφερειάρχη Λακωνίας κ. Θ. Βερούτη, του Αντιπεριφερειάρχη Υποδομών κ. Ν. Τζινιέρη, του δημάρχου κ. Η. Τριχείλη και του εργολάβου κ. Ευστάθιου Κότσιφα,
η σύμβαση για την ανέγερση του Κλειστού Γυμναστηρίου Νεάπολης, στο χώρο του σχολικού συγκροτήματος
της περιοχής μας.
Ο προβλεπόμενος χρόνος κατασκευής είναι 18 μήνες.
Το Γυμναστήριο θα λειτουργεί ως σχολικό κτήριο κατά τις ώρες σχολείου, ενώ τις λοιπές ώρες θα χρησιμοποιείται από τα αναγνωρισμένα αθλητικά σωματεία του Δήμου και από τους αθλούμενους δημότες.
Με την ελπίδα τη φορά αυτή να μην υπάρξουν εμπλοκές..., αναμένουμε την έναρξη των εργασιών και την αποπεράτωση αυτού του έργου πνοής για τα Βάτικα.
Επιπλέον με την διατήρηση του γηπέδου της παραλίας και με την κατασκευή του δευτέρου ανοικτού γηπέδου καλαθοσφαίρισης στον προαύλιο χώρο των Λυκείων, οι αθλητικές υποδομές του τόπου μας ανεβαίνουν επίπεδο...
Απομένουν οι εγκαταστάσεις στίβου στο γηπέδο ποδοσφαίρου...
" Όπου ανοίγει ένα γήπεδο, κλείνει μια φυλακή..."





1 σχόλιο:

  1. Γατάκια !!!! Ελάτε να πάρετε ιδέες απο το αθλητικό κέντρο- γυμναστήριο του Τσιρίγου. για να δείτε τι έργα κάνει ο εδώ Μωυσής..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Από το Blogger.