Header Ads

Header ADS

ΚΥΘΗΡΑ:ΤΟ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ Ο ¨ΠΛΑΤΑΝΟΣ¨ΣΤΟΝ ΜΥΛΟΠΟΤΑΜΟ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ !!!


Ο Μυλοπόταμος,είναι ένα από τα πιο όμορφα χωριά των Κυθήρων,στο οποίο ο επισκέπτης εντυπωσιάζεται από τις ποικίλες εικόνες που βρίσκει.

>

Τα επιβλητικά κτίρια,ο καταρράκτης της " Φόνισσας ", οι μικρότεροι καταρράκτες και οι λίμνες κατά μήκος του ρέματος ,η πλούσια βλάστηση,το Ενετικό κάστρο,το αξιόλογο σπήλαιο της Αγίας Σοφίας και οι όμορφες παραλίες,συνθέτουν ένα μαγευτικό τοπίο.


Στο κέντρο του χωριού,πάνω από το υπέροχο καμάρι,με τις λιμνούλες και τις πλύστρες,βρίσκεται το μαγαζί μας.

Σας ανοίγουμε την όρεξη με την παραδοσιακή κουζίνα μας.

Ακολουθήστε τις μυρωδιές που ξεχύνονται από την κουζίνα μας.

Στα βήματα της κα. Κατίνας προχωράμε με μια νέα γενιά ανθρώπων που πατούν γερά στην παράδοση και την αποθεώνουν με φρέσκες νότες ανανέωσης.

Καθίστε στην πλατεία μας,με την παραδοσιακη αρχιτεκτονική,κάτω από τα πλατάνια και απολαύστε την ηρεμία του φυσικού περιβάλλοντος, πίνοντας το καφεδάκι σας και συνοδεύοντάς το μ' ένα από τα υπέροχα σπιτικά γλυκά κουταλιού,ταψιού ή τις μοναδικές Μυλοποταμίτικες δίπλες,όλα κατασκευής μας !


Ανοιχτά όλη την ημέρα και το βράδυ για να σας ταξιδέψει στον κόσμο των γεύσεων με πολλές επιλογές από παραδοσιακά σπιτικά μαγειρευτά φαγητά και κρέατα στη σχάρα !
Το κατάστημά μας λειτουργεί 100 χρόνια και είναι ευλαβικά αναπαλαιωμένο,με τον εσωτερικό του χώρο να αποτελεί μια μικρή έκθεση τσιριγώτικης λαικής τέχνης με παραδοσιακά εκθέματα που θα σας εντυπωσιάσουν.


Διεύθυνση Καταστήματος Καλλιόπη Καρύδη Τηλ.27360-33397 Επισκεφθείτε μας !!!

Το τραπέζι είναι ήδη στρωμένο και σας περιμένει!




ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ !!!

















Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.