Header Ads

Header ADS

ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΔΕΣ :Ο ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ- ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΤΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ

IΠΠΟΛYΤΟΣ ΠΡΕΚΑΣ:

 ¨Στην επόμενη ανάρτηση θα δούμε πώς αντιμετώπισε το τοπικό κράτος την υπόθεση

Πώς και ποιοι άνθρωποι που δεν ζουν μόνιμα στα Κύθηρα (ούτε αυτοί, ούτε οι οικογένειές τους), αντιμετωπίζουν μια τσιριγώτικη οικογένεια που θέλει να ζει στο νησί όλο τον χρόνο και να μεγαλώνει τα παιδιά της εδώ.¨

Ζητώ δικαιοσύνη από το τοπικό - περιφερειακό κράτος για επικινδυνότητα επί της οικίας μου εδώ και 7 έτη. Θα φτάσω μέχρι την Ευρώπη. Το υπόσχομαι. Περιμένω τον αρμόδιο υπάλληλο στη πόρτα μου, χθες. Τικ-Τακ



Ανάρτηση 2η

Φωτογραφίες 20 Ιουνίου 20167 χρόνια πριν! 
Δεξιά το σπίτι μας, απέναντι το σπίτι των Ιταλών γειτόνων μας. Αριστερά έχει καταρρεύσει μέρος της ξερολιθιάς και έχει πέσει στον δημοτικό δρόμο. Ο δρόμος είναι πλέον επικίνδυνος για τα παιδιά μας, τους γείτονές μας και τα παιδιά τους, τους επισκέπτες μας και τον καθένα που θα βρεθεί εκεί.
Οι φερόμενοι ως ιδιοκτήτες δεν κάνουν τίποτα παρά τις οχλήσεις και τότε πάμε να δούμε αν υπάρχει κράτος (ή τοπικό κράτος αν θέλετε) να προστατέψει τους πολίτες.

Απευθυνόμαστε στο Δήμο Κυθήρων και την ΥΔΟΜ Πειραιά εγγράφως και με αρ. πρωτοκόλλου, αλλά και προφορικώς στην Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου.

Στην επόμενη ανάρτηση θα δούμε πώς αντιμετώπισε το τοπικό κράτος την υπόθεση
Πώς και ποιοι άνθρωποι που δεν ζουν μόνιμα στα Κύθηρα (ούτε αυτοί, ούτε οι οικογένειές τους), αντιμετωπίζουν μια τσιριγώτικη οικογένεια που θέλει να ζει στο νησί όλο τον χρόνο και να μεγαλώνει τα παιδιά της εδώ.




2 σχόλια:

  1. Προφανώς οι ντόπιοι σαν σένα που παλεύεις για ενα καλύτερο μέλλον για τα παιδιά σου και για τον τόπο ενοχλούνε τους ευκαιριακούς - επενδύτες - που πολλοί τους προσκυνάνε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Από το Blogger.