Header Ads

Header ADS

ΣΧΟΛΙΟ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ:TAΛΑΙΠΩΡΙΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΑΞΙΔΙΩΤΕΣ ΑΠΟ ΓΥΘΕΙΟ ΠΡΟΣ ΚΥΘΗΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ


Φωτογραφία Αρχείου

Σχόλιο αναγνώστη στη Σελίδας μας

Απαράδεκτη η όλη κατάσταση!Ημουν επιβάτης του καραβιού!Επιβιβαστηκαμε με τα ανήλικα παιδιά μου στο πλοίο στις 07:45.Στις 07:55 βγαίνει ανακοίνωση ότι το πλοίο αναχωρεί.

Στις 8:05 βγαίνει εκ νέου ανακοίνωση πως λόγω «δυσμενών καιρικών συνθηκών» το πλοίο δεν θα αναχωρήσει.Στο Γυθειο η θάλασσα ήταν «λάδι».

Στα Κυθηρα μετά από επικοινωνία με δικούς μας ανθρώπους μας έλεγαν πως οι καιρικές συνθήκες στο νησί είναι τέλειες.Τελικά το θέμα ήταν πως το καραβι δεν θα εκτελούσε το δρομολόγιο Κυθηρα - Πειραιά και έτσι τι πληρώσαμε κι όλοι εμείς στο Γυθειο!

ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ!Το λιγότερο που μπορώ να πω!Στο καραβι υπήρχαν ανήλικα παιδιά,δυο βρέφη και μια έγκυος!Η αγανάκτηση μας ξεχειλίζει!!!ΝΤΡΟΠΗ ΝΤΡΟΠΗ ΝΤΡΟΠΗ!!!!!Α ρε πορφυρουσα που είσαι…..!!!!

6 σχόλια:

  1. Πριν ξεκινήσεις για Κύθηρα έπρεπε να δεις ότι η πρόγνωση για σήμερα έλεγε 7-8 μποφώρ εδώ και μέρες. Δε σου φταίει κανένας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Λάθος σας πληροφόρησαν!Πριν απαντάτε να ενημερώνεστε!Το λιμεναρχείο μας είπε ότι Γυθειο Κυθηρα δεν είχε απαγορευτικό.Το πρόβλημα ήταν ότι δεν θα έκανε το δρομολόγιο Κυθηρα Πειραιά.Μαθετε να διαβάζετε το έγραψα στην ανάρτηση που εκανα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγώ πάντως που ειδα το windy που εδινε 8 μποφωρ τοπικα δεν ξεκινησα καθόλου απο την Αθήνα. Θελει νιονιο η δουλεια μανδαμ

      Διαγραφή
    2. Και αν σας εφερνε Κυθηρα και μετα δεν μπορούσε να φυγει για πάνω να κατσει στο Διακοφτι να το σπασει το πλοιο; μην κοιτατε μονο την παρτυ σας

      Διαγραφή
  3. Δε φτάνει τη ταλαιπωρία που περάσαμε να μας τη λέτε κι από πάνω!Ελεος!!!!Ντροπη σας!Μπηκαμε στο καραβι και στο γκαράζ οι άνθρωποι μας έλεγαν φορτώνουμε και φεύγουμε ΚΑΝΟΝΙΚΑ!!!!!Αντε μπράβο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Από το Blogger.