Header Ads

Header ADS

Ενωσις Αντικυθηρίων Αγιος Μύρων:H εξόδιος ακολουθία του Σπύρου Προγουλάκη

 


Η εξόδιος ακολουθία του συμπατριώτη μας και Αντιπρόεδρου της Ένωσης Σπύρου Προγουλάκη τελέστηκε σήμερα Πέμπτη 19 Ιανουαρίου και ώρα 11.00 στον Ιερό Ναό Τιμίου Προδρόμου στο κοιμητήριο Σχιστού.

Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια.
ΤΟ Δ.Σ

Είναι πολύ στενάχωρο για όλους μας να πρέπει να αποχαιρετίσουμε για πάντα έναν άνθρωπο της καθημερινότητάς μας που έφυγε από κοντά μας τόσο ξαφνικά. Η ζωντάνια του, ο αγώνας που έκανε για να καταφέρει μέσα από πολ-λές αντιξοότητες και δυσκολίες να φτιάξει τη ζωή του, η προθυμία του να προσφέρει σε όποιον του το ζητούσε και η αγάπη του για τα Αντικύθηρα και την Ένωση δεν ξεχνιούνται.
Ο Σπύρος Προγουλάκης πρόσφερε και βοήθησε όχι μόνον σαν το παλαιότερο μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης, αλλά και σαν απλός Αντικυθήριος όπου του ζητήθηκε, ήταν πάντα πρόσχαρος και γελαστός ακόμα και όταν δεν ήταν στις καλές του ημέρες.
Θα μας λείψει από το Συμβούλιο και από την Ένωση, θα λείψει από τα αδέλφιά του και τους φίλους του, όμως θα τον θυμόμαστε όπως ήταν και έτσι θα μείνει στη μνήμη όλων μας τώρα που πήγε να συναντήσει τους γονείς του και τους άλλους συμπατριώτες μας.
Ας είναι ελαφρύ το χώμα που τον σκεπάζει.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.