Header Ads

Header ADS

Στη Μυρτιδιώτισσα Αλίμου ο Δήμαρχος (Φωτογραφίες)



Στη Μυρτιδιώτισσα Αλίμου ο Δήμαρχος

Ο Δήμαρχος Κυθήρων κ. Ευστράτιος Χαρχαλάκης, συνοδευόμενος από τη σύζυγό του, παρέστη στην ετήσια κοπή της πίτας των Κυθηραϊκών Σωματείων της Αττικής, που έλαβε χώρα στην αίθουσα εκδηλώσεων του Ιερού Ναού Παναγίας Μυρτιδιωτίσσης Αλίμου, μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας, στην οποία ιερούργησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κυθήρων και Αντικυθήρων κ. Σεραφείμ.
Ο κ. Χαρχαλάκης, απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό και αντάλλαξε ευχές με τους Προέδρους και τα ΔΣ των Κυθηραϊκών Σωματείων και με πλήθος Κυθηρίων και φιλοκυθηρίων.
Παρέστησαν ο Βουλευτής της ΝΔ Ά Πειραιά κ. Νίκος Μανωλάκος, ο Εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ κ. Τάσος Γαϊτάνης και οι Πρόεδροι και τα ΔΣ όλων των Κυθηραϊκών Ιδρυμάτων και Σωματείων της Αττικής.
Ξεχωριστή στιγμή, οι παραδοσιακοί τσιριγώτικοι χοροί, που παρουσίασε το χορευτικό του Κυθηραϊκού Συνδέσμου, υπό την διδασκαλία του κ. Σάκη Κατσούλη.
Όπως ανακοίνωσε ο κ. Δήμαρχος, εντός των επομένων εβδομάδων, θα πραγματοποιηθεί και η ετήσια ενημέρωση των Κυθηρίων της Αττικής από τη Δημοτική Αρχή, που καθιερώθηκε το 2015, για όλα τα εν εξελίξει ζητήματα του Δήμου μας.






Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.