Header Ads

Header ADS

Μια επιστολή πος τον Πρόεδρο της Ρωσίας Vladimir Putin.



Μια επιστολή πος τον Πρόεδρο της Ρωσίας Vladimir Putin.

Κύριε Πρόεδρε:
Θέλω να μάθω σε τι σας πείραξα και μου μειώσατε τη σύνταξη και βέβαια όχι μόνο σε εμένα παρά σε εκατομύρια συνταξιούχους.(πλυθορισμός)
Φαίνετε ότι δεν γνωρίζατε ότι από ένα πόλεμο δεν βγαίνει κανένας νικητής.
Κάνατε όλο τον κόσμο εχθρό σας, Εκτοξεύσατε χλιάδες πανάκριβους πυραύλους για να διαλίσετε μια ολοκληρη χώρα να σκοτόσεται χιλιάδες αμάχους. Ο πόλεμος που κυρίξατε μαζί με τα άλλα έφερε και την ενεργιακή κρήση με αποτέλεσμα να στερηθεί ο κόσμος τη θέρμανση και τόσα άλλα αγαθά.
Από την άλλη κάνατε τον εχθρό σας ( ; ) αγαπητό σε όλ,ο τον κοσμο -είδατε νομίζω- ότι όλοι οι βουλευτές προχές στη Νέα Υόρκη Τον χειροκροτούσαν όρθιοι,
Κύριε Πόεδρε, η μόνη -μονοδική- λύση που υπαρχη σήμερα είναι να διακόψεται αμμέσως τώρα τον πόλεμο, σύγουρα πολοί άνθρωποι, πάρα πολοί θα σας πουν μπράβο
Καμοία άλλη λύση δεν υπαρχει αυτή τη στιγμή. Επιδεί είμαι σίγουρος ότι, θα το κάνεται σας ευχαριστώ εκ των προτέρων και σας εύχομαι Χρόνια πολλά.
Λεγομαι Μανώλης Δαπόντε, είμαι 98 ετών, κατά τη διάρκεια του δευτέρου παγκοσμίου πολέμου είχα ενταχθεί στην Εθνική Αντίσταση από όπου πελέμισα τους στρατιώτες του Χίτλερ.
ίσως το ίδιο είχε κάνει και ο Πατέρας σας. Ευχαριστώ.
Κύθηρα- ΕΛΛΑΔΑ

3 σχόλια:

Από το Blogger.