Header Ads

Header ADS

ΤΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΙΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΠΑΖΑΡΙ ΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΚΥΘΗΡΩΝ:(φωτο-video)



Το Χριστουγεννιάτικο παζάρι μας, στην Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων του Γυμνασίου Κυθήρων, είχε μεγάλη επιτυχία. Τα παιδιά άρχισαν τις προετοιμασίες από νωρίς το μεσημέρι της Τρίτης 20-12-2022, στολίζοντας την αίθουσα και προετοιμάζοντας τους ” πάγκους” τους. Στις 18:00 όλα ήταν έτοιμα και γονείς, μαθητές και καθηγητές γέμισαν την αίθουσα. Στις 18:30 η χορωδία του σχολείου τραγούδησε παραδοσιακά κάλαντα και ξενόγλωσσα χριστουγεννιάτικα τραγούδια ενθουσιάζοντας τους παρευρισκόμενους. Η πλειοψηφία των μαθητών εργάστηκαν μεθοδικά και με ενθουσιασμό για την εκδήλωση και έδειξαν πνεύμα συνεργασίας και ομαδικότητας.

Σημαντικό ρόλο στην επιτυχία της εκδήλωσης έπαιξε η παρουσία και η προσφορά του Δ.Σ του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων και ιδιαιτέρως του Προέδρου π. Ιωάννη  Παπανδρόπουλου, που αφιερώνει πολύτιμο χρόνο για όλες τις εκδηλώσεις του σχολείου.

Θερμές ευχαριστίες στον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Κυθήρων που παρακολούθησε όλη την εκδήλωση και πάντα εκφράζει  αγάπη και  υποστήριξή στην σχολική μας κοινότητα.

Ευχαριστούμε και τον κ. Δήμαρχο Κυθήρων, ο οποίος αν και δεν μπόρεσε να παραβρεθεί έδειξε έμπρακτα την υποστήριξη του στα παιδιά, δια της γραμματέως της Σχολικής Επιτροπής κ. Σ. Σ.

 

 

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.