Header Ads

Header ADS

ΚΥΘΗΡΑ:Η ΑΝΑΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΓΕΝΝΗΣΗΣ ΤΟΥ ΘΕΙΟΥ ΒΡΕΦΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΗΝ ΣΠΗΛΙΩΤΙΣΣΑ ΜΗΤΑΤΩΝ


Φωτορεπορτάζ ADELIN 107,3 FM ΚΥΘΗΡΑ

Γιώτα Πολίτη.


¨Μέσα σε κλίμα συγκινητικό υπό το φως των κεριών τα παιδιά με την αθωότητα και ειλικρίνεια που τα διακρίνει αναβίωσαν την γέννηση του Χριστού¨


Σήμερα Σάββατο 24 Δεκεμβρίου 2022  Παραμονή των Χριστουγέννων το απόγευμα  τελέστηκε κατανυκτικός Αρχιερατικός εσπερινός και αρτοκλασία,στον σπηλαιώδη Ναό της Παναγίας της Σπηλιώτισσας στα Μητάτα χοροστατούντος του ΑΞΙΟΥ Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Κυθήρων κ.κ. Σεραφείμ και τους Ιερείς Γεώργιο Αδικημενάκη και Παναγιώτη Σκλάβο.


Η συμμετοχή και προσέλευση του κόσμου που παρακολούθησε τον εσπερινό και έψαλε υμνώντας την γέννηση του Θείου βρέφους υπήρξε εξαιρετική.


Στον διπλανό χώρο με τις  σπηλιές με την παρουσία πολλών παιδιών και την επιμέλεια του Ιερέα του χωριού πατήρ Γεωργίου Αδικημενάκη έγινε η  ζωντανή αναπαράσταση της Γέννησης του Θείου βρέφους.


Η αναπαράσταση σε αυτόν τον ιδιαίτερο χώρο μαζί με τους Χριστουγεννιάτικους ύμνους πλημμύρισαν τις καρδιές όλων με μοναδικά συναισθήματα που όλοι έχουμε ανάγκη αυτές τις Άγιες Ημέρες.


Ο κόσμος παρακολούθησε με βαθιά κατάνυξη την αναπαράσταση της γέννησης Του Θεανθρώπου με πρωταγωνιστές μικρά παιδιά !!!


Η όλη τελετή και οργάνωση της Γιορτής έγινε για ακόμα μια φορά  από την Ενορία της Αγίας Τριάδας Μητάτων σε συνεργασία με τον Εξωραϊστικό Σύλλογο ''Μυρτιά''. 


Στο τέλος της τελετής προσφέρθηκαν παραδοσιακά γλυκά και τοπικό τσίπουρο προσφορά του Συλλόγου

Δείτε Φωτογραφίες. Θα ακολουθήσει και το σχετικό video με νεότερη ανάρτηση.






























Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.