Header Ads

Header ADS

Γιάννης Πλακιωτάκης:ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΑ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΕΜΠΟΡΟΠΛΟΙΑΡΧΩΝ ΣΤΗΝ ΝΕΑΠΟΛΗ ΒΟΙΩΝ

Με ιδιαίτερη χαρά ανακοίνωσα σήμερα, κατά τη σύσκεψη τοπικών φορέων στην Τρίπολη και με την παρουσία του πρωθυπουργού, @Kyriakos Mitsotakis , την ίδρυση Ακαδημίας Εμποροπλοιάρχων στη Νεάπολη Βοιών. Η πρωτοβουλία αυτή υπηρετεί τη στρατηγική ενίσχυσης της δημόσιας ναυτικής εκπαίδευσης και τη μεγαλύτερη απορρόφηση Ελλήνων ναυτικών από την ελληνική και παγκόσμια αγορά εργασίας.

Θα είμαστε σε συνεχή συνεργασία με τους Δήμους και με όλους τους τοπικούς φορείς, προκειμένου να μεγιστοποιηθεί το όφελος από τη λειτουργία της Ακαδημίας, όχι μόνο για τους νέους ανθρώπους της περιοχής, αλλά και για ολόκληρη την τοπική κοινωνία της Νεάπολης και των γύρω περιοχών.
Παράλληλα, ανακοίνωσα και την ίδρυση Ακαδημίας Εμποροπλοιάρχων στη θέση Μπούκα Μεσσηνίας. Εκεί όπου θα αξιοποιήσουμε εκτάσεις που έχουν παραχωρηθεί στο Υπουργείο μας από την Ένωση Ελλήνων Εφοπλιστών από το 1978. Οι εγκαταστάσεις αυτές και κυρίως οι Κοιτώνες και οι Αθλητικές Εγκαταστάσεις μπορούν να λειτουργήσουν τους 2 καλοκαιρινούς μήνες και ως Κατασκήνωση για τα παιδιά ή και τις οικογένειες των Στελεχών του Λ.Σ. και του Υπουργείου Ναυτιλίας γενικότερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.