Header Ads

Header ADS

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ΠΕΙΡΑΙΑ: «Στηρίζουμε τη γενική απεργία της 9ης Νοέμβρη και συμμετέχουμε στη συγκέντρωση στην Πλατεία Κλαυθμώνος στις 11:00 το πρωί»





ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ΠΕΙΡΑΙΑ: «Στηρίζουμε τη γενική απεργία της 9ης Νοέμβρη και συμμετέχουμε στη συγκέντρωση στην Πλατεία Κλαυθμώνος στις 11:00 το πρωί»

Η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας οδηγεί τον κόσμο της εργασίας στην φτώχεια και στις εξαθλίωση. Έχουν αφήσει ανεξέλεγκτη την αισχροκέρδεια στην ενέργεια, ενώ οι έμμεσοι φόροι σε τρόφιμα και καύσιμα παραμένουν στα ύψη. Με τη στάση τους ενθαρρύνουν την απορρύθμιση της εργασίας, την εργοδοτική ασυδοσία και τον εργασιακό μεσαίωνα.

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη αρνείται πεισματικά να λάβει μέτρα ανάσχεσης της ακρίβειας, στηρίζει τους λίγους και λεηλατεί την κοινωνία. Το δόγμα της ανάλγητης κυβέρνησης είναι «από τις τσέπες των πολιτών μέσω ΦΠΑ στις τσέπες των εταιρειών ενέργειας μέσω των επιδοτήσεων».

Είναι επιτακτική ανάγκη η καταστροφική πολιτική της Νέας Δημοκρατίας να σταματήσει. Οι πολίτες δεν αντέχουν. Δεν μπορούν να πληρώνουν τις τεράστιες αυξήσεις στο ρεύμα, στο πετρέλαιο, στο φυσικό αέριο, στο ψωμί και σε όλα τα είδη λαϊκής ανάγκης την ώρα που οι ολιγάρχες θησαυρίζουν.

Τις προηγούμενες ημέρες οι Οργανώσεις Μελών της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Πειραιά οργάνωσαν δράσεις ενημέρωσης των πολιτών εν όψει της γενικής απεργίας της 9ης Νοέμβρη και της απεργιακής συγκέντρωσης στην Πλατεία Κλαυθμώνος στις 11:00 το πρωί.

Με δεκάδες εξορμήσεις σε όλες τις γειτονιές του Πειραιά και σε εργασιακούς χώρους (Σταθμοί ΜΕΤΡΟ, ΗΣΑΠ, Νοσοκομεία, Δημαρχεία, Εμπορικοί Δρόμοι, Εργοστάσια, Συνοικίες κλπ) τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ επικοινώνησαν με πολίτες για την ανάγκη επιτυχίας της απεργιακής κινητοποίησης και της συγκέντρωσης.

Τώρα είναι ανάγκη να βάλουμε στοπ στην ακρίβεια Μητσοτάκη. Με τη συμμετοχή μας στην απεργία και στην συγκέντρωση στην Πλατεία Κλαυθμώνος στέλνουμε πίσω τον λογαριασμό στην πιο νεοφιλελεύθερη και αυταρχική κυβέρνηση της μεταπολίτευσης.

Αγωνιζόμαστε για ένα μεγάλο και ισχυρό κοινωνικό κίνημα κατά της ακρίβειας, για άμεσα μέτρα προστασίας των εργαζομένων και για κοινωνική αλληλεγγύη!

Ήρθε η Ώρα της Πολιτικής Αλλαγής! ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΠΑΝΤΟΥ - ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ - ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ - ΑΛΛΑΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.