Header Ads

Header ADS

6 ΝΕΑ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΑ ΣΤΗ ΛΑΚΩΝΙΑ. 20 ΥΠΕΡΣΥΓΧΡΟΝΑ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ


ΠΑΤΡΑ, 6η ΥΠΕ: 6 ΝΕΑ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΑ ΣΤΗ ΛΑΚΩΝΙΑ. 20 ΥΠΕΡΣΥΓΧΡΟΝΑ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ

Στην τελετή παράδοσης-παραλαβής των 20 νέων ασθενοφόρων από τον διοικητή της 6ης ΥΠΕ κ. Γιάννη Καρβέλη, στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο Πάτρας.
Πρόκειται για 20 νέα υπερσύγχρονα ασθενοφόρα, πλήρως εξοπλισμένα για την ασφαλή και ταχεία διακομιδή των ασθενών, που πληρούν τις αυστηρότερες περιβαλλοντικές προδιαγραφές.
Αναβαθμίζονται, έτσι, σημαντικά οι υπηρεσίες Υγείας και Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, ειδικότερα στην ύπαιθρο. Επίσης, ενισχύεται ο στόλος των ασθενοφόρων της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας, καθώς προστίθενται στα 10 που ήδη εξυπηρετούν Κέντρα Υγείας σε απομακρυσμένες από τα αστικά κέντρα περιοχές.
Από τα 20 οχήματα, τα 6 θα διατεθούν σε υγειονομικές μονάδες της Λακωνίας ως εξής: 2 στο ΚΥ Μολάων και από 1 στα ΚΥ Αρεόπολης, Βλαχιώτη, Γυθείου και Νεάπολης.
Πρόκειται για το επιστέγασμα της άριστης και διαχρονικής συνεργασίας με την 6η ΥΠΕ και την Περιφέρεια Πελοποννήσου, στην οποία ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ το σημερινό αποτέλεσμα με την αξιοποίηση όλων των χρηματοδοτικών ΕΡΓΑΛΕΙΩΝ, όπως και το συγκεκριμένο, με τίτλο "Αναβάθμιση εξοπλισμού Κέντρων Υγείας με προμήθεια Ασθενοφόρων..."
Τέλος, γνωρίζοντας, πως ένα από τα βασικότερα πρόβλημα εντοπίζεται στην επάνδρωση των ασθενοφόρων, καταβάλλω επισταμένες προσπάθειες να αυξηθούν οι προσλήψεις οδηγών.












Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.