Header Ads

Header ADS

ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΠΕΛΑΓΙΑ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ (VIDEOS)

 

Ένας νεκρός στην Αγία Πελαγία – Αγνοείται μία γυναίκα – Εγκλωβισμένα παιδιά στον Καρτερό




Πληροφορίες κάνουν λόγο για έναν νεκρό στην Αγία Πελαγία.  Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία πρόκειται για τον οδηγό του αυτοκίνητου που παρασύρθηκε στην θάλασσα.

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως αναζητείται μια γυναίκα.

Οι κάτοικοι στην περιοχή αναφέρουν πως υπάρχουν πολλοί εγκλωβισμένοι μέσα στα αυτοκίνητα τους.

Πριν από λίγο η Πυροσβεστική δέχθηκε κλήση από την Περιοχή του Σκαλανίου προς Μυρτιά για απεγκλωβισμό τριών ατόμων, μιας μητέρας με τα δύο της παιδιά,  από αυτοκίνητο.

Τεράστια προβλήματα και στον Καρτερό όπου αυτήν την ώρα ο δρόμος είναι κλειστός. Δυνάμεις της 3ης ΕΜΑΚ κατευθύνονται στην περιοχή καθώς οι πληροφορίες αναφέρουν πως υπάρχουν εγκλωβισμένα παιδιά μέσα σε σπίτι και η μητέρα τους αναφέρει πως δεν έχει επικοινωνία.

Πριν από λίγο δυνάμεις της πυροσβεστικής απεγκλώβισαν δύο  οδηγούς  από τα αυτοκίνητα τους που κινδύνευσαν  να πνιγούν σε δρόμο στον Καρτερό.

Οι αστυνομικές δυνάμεις έσπευσαν να κλείσουν το δρόμο στον Καρτερό κατευθύνοντας την κυκλοφορία προς την Εθνική Οδό.  

Μάλιστα ο ένας από τους δύο ήταν άτομο με ειδικές ανάγκες.



Τα μεγαλύτερα προβλήματα εντοπίζονται στο δήμο Μαλεβιζίου.

Ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου μιλάει για την κατάσταση χάους  στο «Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση» για τις καταστροφές από την κακοκαιρία.



Η τροχαία έκλεισε για λίγη ώρα το δρόμο στην Καζαντζίδη στο ύψος της γέφυρας με τον Εθνικό , ενώ κατά μήκος του δρόμου βρίσκονται κινητοποιημένα πολλά αυτοκίνητα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.