Header Ads

Header ADS

ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΑ ΚΥΘΗΡΑ:OI ΕΠΟΧΙΚΟΙ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΕΣ ΤΩΝ ΚΥΘΗΡΩΝ ΠΡΟΣΦΕΡΑΝ ΕΙΔΗ ΠΡΩΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ ΣΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ


Δημοτικό σχολείο Φριλιγκιανίκων.

Άλλη μια συγκινητική πράξη ΑΝΘΡΩΠΙΑΣ και ΑΓΑΠΗΣ προστίθεται στο δράμα των μεταναστών,αυτή την φορά από τους Εποχικούς Πυροσβέστες των Κυθήρων.

Οι  Εποχικοί Πυροσβέστες που υπηρετούν στο Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Κυθήρων με πρωτοβουλία τους αγόρασαν κάποια είδη πρώτης ανάγκης και τα πρόσφεραν στους συνανθρώπους τους πρόσφυγες διασωθέντες της μεγάλης τραγωδίας που συγκλόνισε το Πανελλήνιο και έγινε γνωστή σε ολόκληρο τον κόσμο.

Είναι οι ίδιοι άνθρωποι που την φοβερή νύχτα της 5 Οκτωβρίου βρέθηκαν στο Διακόφτι, στην άκρη του γκρεμνού και μαζί με τους συναδέλφους τους  Πυροσβέστες,Λιμενικούς,Αστυνομικούς, Διασώστες,και πολίτες  βοήθησαν με όλες τους τις δυνάμεις στην διάσωση των ναυαγών μεταναστών. ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ.

Να γράψουμε για πολλοστή φορά την μεγάλη και συγκινητική προσφορά του κόσμου,των επαγγελματιών του νησιού,του Δήμου,της Περιφέρειας,της Μητρόπολης και διάφορων άλλων φορέων σε είδη πρώτης ανάγκης από την πρώτη στιγμή,όπως επίσης και την προσφορά από τους Λάκωνες φίλους μας πού έχουμε αναφερθεί σε προηγούμενα ρεπορτάζ.

ΓΙΑΤΙ ΠΑΝΟ ΑΠ΄ ΟΛΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ

---------------------------------------------------------------

ADELIN 107,3 FM ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΚΥΘΗΡΩΝ

----------------------------------------------------------------


 



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.