Header Ads

Header ADS

Σε διαθεσιμότητα ο 36χρονος υπάλληλος του νοσοκομείου “Μεταξά” που συνελήφθη για το βιασμό της 12χρονης

 

Με εντολή του Θάνου Πλεύρη κινούνται διαδικασίες απόλυσης

Εντολή να τεθεί σε διαθεσιμότητα ο 36χρονος διοικητικός υπάλληλος Ν.Κ. στο νοσοκομείο “Μεταξά, που συνελήφθη με την κατηγορία ότι βίασε τη 12χρονη, έδωσε ο Θάνος Πλεύρης.

Ο υπουργός Υγείας αντέδρασε άμεσα και κίνησε διαδικασίες για την απόλυσή του από το δημόσιο νοσοκομείο, στο οποίο εργαζόταν.

O 36χρονος συνελήφθη το Σάββατο, ως ο τέταρτος βιαστής της ανήλικης από τον Κολωνό, και την Κυριακή οδηγήθηκε στον εισαγγελέα. Ο κατηγορούμενος πήρε προθεσμία για να απολογηθεί τη Δευτέρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 36χρονος υποστήριξε στον εισαγγελέα ότι δεν συνευρεύθηκε ερωτικά με τη 12χρονη. Ακόμα, φέρεται να είπε ότι πέρασε την ανήλικη για 18χρονη, αν και η ίδια του είχε πει ότι ήταν 17 ετών.

Υπενθυμίζεται ότι τη Δευτέρα 17/10 απολογούνται εκτός από τον 36χρονο, ο 33χρονος που συνελήφθη την Παρασκευή και η μητέρα της ανήλικης.

Έρχονται νέες συλλήψεις

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ το πρωί της Κυριακής, ο Τάκης Θεοδωρικάκος δήλωσε πως τις επόμενες ώρες αναμένεται νέο ένταλμα σύλληψης.

Όλα στο φως, όλοι οι ένοχοι στην Δικαιοσύνη, δεν ενδιαφέρουν οι ιδιότητες των ενόχων. Όποιος είναι εμπλεκόμενος και ύποπτος, θα πάρει τον δρόμο της Δικαιοσύνης χωρίς δεύτερη κουβέντα” επισήμανε ο υπουργός και πρόσθεσε πως οι συλλήψεις για την υπόθεση με τη 12χρονη θα συνεχιστούν.

Οι έρευνες συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό, ώστε να ταυτοποιηθούν τόσο οι υπόλοιποι βιαστές της 12χρονης, αλλά και όσοι συνομιλούσαν μαζί της στη διαδικτυακή εφαρμογή γνωριμίων ή ήταν επίδοξοι βιαστές της.

Οι αστυνομικοί, μεταξύ άλλων, αναζητούν τον “Μιχάλη”, το πρόσωπο που φέρεται να δρούσε ως συνεργός του 53χρονου βασικού κατηγορούμενου.

Ο “Μιχάλης” φέρεται να ήταν αυτός που έκλεινε τα ραντεβού της φρίκης για τη 12χρονη και τη συνόδευε σε αυτά.

Έπαιρνα τα χρήματα που μου έδιναν και του τα παρέδιδα. Εκείνος τα άφηνε στο κατάστημα. Υπάρχει και ένα δεύτερο άτομο που ερχόταν μαζί μου στα ραντεβού” έχει πει σε κατάθεσή της σύμφωνα με πληροφορίες το ανήλικο κορίτσι.

Τα λόγια αυτά αποκαλύπτουν την οργανωμένη δράση του Ηλία Μίχου, αλλά και του συνεργού του. “Μου έλεγε ακόμα και αριθμούς από πινακίδες για να μπαίνω στα αυτοκίνητα” είπε η 12χρονη στους αστυνομικούς.

debater.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.