Header Ads

Header ADS

Κύθηρα, St. Tropez και sashimi με yuzu

Φτάνουμε στη Μύκονο πολύ νωρίς το πρωί. Το κατάλευκο νησί του Αιγαίου είναι πανέμορφο όταν όλοι κοιμούνται. Καθισμένη στην τεράστια βεράντα του μινιμαλιστικού mansion στον Αγιο Στέφανο, ακούω τους οικοδεσπότες να λένε ότι πάρα πολλοί θεωρούν πλέον τα Κύθηρα ως το… νέο St. Tropez. Μμμ! Ο χρόνος θα δείξει.

Στη λατρεμένη Mykonos πάντως τα πράγματα έχουν ξεφύγει. Οι τιμές πετούν πλέον στον ουρανό με πασίγνωστο μπαρ στη Φτελιά να χρεώνει για ένα πάρτι 1.000 ευρώ (το λιγότερο) το άτομο, ενώ trendy εστιατόριο στο κέντρο του νησιού σε υποχρεώνει όταν κλείνεις τραπέζι να δίνεις γερή προκαταβολή και αν το βράδυ καθυστερήσεις στο «ραντεβού» σου με την εκλεκτή κουζίνα, να σε «διώχνουν» χωρίς να την επιστρέψουν. Δεν ξέρω τι θα έλεγε ο Ντέιβιντ Μπέκαμ για αυτές τις «περίεργες» κινήσεις.

Ο Ντέιβιντ, ο οποίος αρχές Σεπτεμβρίου θα βρίσκεται στην Ελλάδα και είναι λάτρης των νησιών μας, αλλά και της περιοχής του Πόρτο Χελίου. Στο Zuma Mykonos πάλι, το διεθνές εστιατόριο που επισκέπτεται συχνά ο κ. Μπέκαμ στο Knightbridge του Λονδίνου, υπάρχει πάρα πολύ προσωπικό για να εξυπηρετήσει τους φανατικούς πελάτες. Το ίδιο βράδυ δοκιμάζουμε τρούφα με αβγά σολομού, sashimi με yuzu, ενώ ο DJ μάς ταξιδεύει μουσικά πάνω από τους κατάλευκους περιστερώνες που «ζήλεψε» ο Σαλβαντόρ Νταλί.

.tovima.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.